Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Miksi Joutsenossa pyörätie aurattu ylileveeksi normiin verrattuna? Yli 50 vuoteen ei oo noin tehty

Putin on huomannut heikkouden maailman johtajien taholla ja haluaa hämäyksellä ja kiristyksellä päästä huippujen joukkoon ja eroon pakotteista.Toiset lepsuilevat ja antavat tämän tapahtua!

Sisäliikuntahallille suunnitellut etäparkkipaikat ovat päivisin jo 70–80% täynnä, laskettu on. Nehän ovat eri laitoksille tarkoitettuja paikkoja.

Etelä-Saimaa 21.2 urheilu-uutiset: Alisa Vainio juoksi maratonin Sevillassa ja paransi aikaansa. Artikkelissa ei missään kohtaan kerrota, monenneksi Vainio sijoittui? Käsittämätöntä huolimattomuutta toimittajalta.

Miksi Joutsenossa pyörätie aurattu ylileveeksi normiin verrattuna? Yli 50 vuoteen ei oo noin tehty. Sen sijaan vois aurata teitä, jotka on nyt kapeampia kuin pyörätie.

Lappeenrannan kaupungin liikenneväylien kunnossapitäjät voisivat tehdä opintomatkan Savitaipaleen kirkonkylään. Siellä liikenneväylät ovat täysilevyisiä, pohjiaan myöden aurattuja ja reunavallit matalia, vaikka on runsasluminen talvi. Osaavat hyödyntää nykyaikaiset lumilingot

Timo

Hei! Vilkun saa laittaa päälle ennen kääntymistä. Tietäisivät muutkin, minne olet menossa.

Historia toistuu: 1939 Mainilan laukaukset ja talvisota. 2022 valheet Ukrainan kranaateista ja laajamittainen hyökkäys Ukrainaan.

Alkaa olla aika muuttaa kuntien ja valtion palkkaus työntekijän työsuorituksen mukaiseksi, työntekijät loppuvat ko. työnantajilta.

Jos Vladimir hyökkää Ukrainaan, historia kirjoittaa hänen nimensä listaan, jossa on jo Josef, Aadolf ja Idi Amin.

Onkohan Suomessa sisäistetty se, että Venäjä suojelee kansalaisiaan ulkomailla, vaikka he ovat saaneet toisen maan kansalaisuuden.

Suomalaiset johtavat poliitikot ovat niin syvällä venäläisessä bisneksessä, että kukaan ei uskaltanut (paitsi Ville Niinistö, vihr.) tulla MOT-ohjelmaan kommentoimaan ydinasevalmistaja Rosatomin hanketta Pyhäjoella.

Kansanedustaja Kopra kirjoittaa todellista asiaa eläkeläisten unohtamisesta. Meitä lähes puolitoista miljoonaista eläkeläistä, joista valtaosa on pienituloisia, ei puolusta kukaan. Viimeisen 25 vuoden aikana olemme olleet laillistetun elintason laskun kohderyhmä. Meillä olisi aikaa käyttää yhteiskunnan palveluja ja edistää kansantaloutta, mutta kaikki raha menee asumiseen, ruokaan sekä terveyden-/sairaanhoitokuluihin. Missä hyvinvointiyhteiskunnan puolustajat

Eksoten leikkaustarve onkin vain 3 miljoonaa. Leikkauksia tarvitaan palkkojen harmonisoinnin takia.

Kun Itä-Suomesta myydään riittävä määrä maita venäläisille, tulevat jossain vaiheessa turvaamaan omiensa hyvinvointia, ja käy kuin Krimillä ja nyt Donetskissakin.

Kiitos Tero Matikainen kirjoituksestasi Lpr:n teiden kunnossapidosta! Asia on juuri näin, ei taida löytyä kaupunkia, jossa olisi yhtä surkeassa kunossa kadut! Nyt on säästöt menneet aivan liian pitkälle.

Kaksoiskanlaisten status uuteen käsittelyyn pika-aikataululla.

Hokkuspokkus! Näin Putin sai huomion pois Venäjän koronatilanteesta ja niiden vaatimista uhreista. Sodalla uhkailu ja saatiin sumuverho muualle. Lännen pakotteet puremaan!

Ehdotan, että Sauli Niinistön kautta jatketaan poikkeuslailla.

Mummo luuli bussin hajoavan liitoksistaan ja etuistuimesta piti pitää kiinni, ettei pudonnut penkiltä matkalla Lappeenrantaan. Kyllä oli kokemus.

Minä en osta sähköautoa, sähkölaskut nytkin jo päätä huimaavia.

UPM:n paperimiehille palkan korotuksen sijasta osakkeita. Omistajat eivät voi lakkoilla.

Perjantaidokkarin köyhä perhe täysin väärä valinta! Kaunis koti kalusteineen, auto, tatskat ym ym . Ei mennyt jakeluun!

Huonoimmista huonoin auraus tänä talvena! Hävetkää Lpr:n johto!

Mistä noita isä aurinkoisia ja aatuja neurooseineen oikein riittää?

Mälkiäntiellä kolataan ja lingotaan lumet naapurin tontille. Hulevesille kaivetaan tontilta ojat yleiselle kadulle.

Suomi voisi lisätä Venäjälle lisäpakotteita sulkemalla venäläisomisteiset polttoaineasemat Suomessa.

Nyt kaikki yhteydet Putiniin poikki, lännen johtajien ei tule nöyrtyä vaeltamalla Moskovaan toinen toisensa perässä. Voimalayhteistyö Pohjanmaalla ydinaserakentajan kanssa lopetettava. Suomen politikot pois kyykkimästä.

Olisi todella mielenkiintoista kuulla Putinin renkipoikien Paavo Lipposen (sd) ja Esko Ahon (kesk) kommentit nykytilanteeseen Euroopassa?

Poliisilta piti kysyä, peittääkö lumikasa näkyvyyden.

UPM on yksi maan hienoimmista yrityksistä. Miksi työntekijät haluavat kampata firman? Ei ole saavutettuja etuja. Työpaikat eivät ole saavutettu etu.