Estarit | Museon ovella on ollut jaossa hauskoja karttoja Linnoituksesta. Missä jaellaan arboretumin karttoja? Kaupungin matkailutoiminnassa olisi paljon kehitettävää

Iso kiitos huoltomestarin traktorikuskille Väinämöisenkadun lumitöistä, loistavaa työtä tänä vaikeana lumitalvena!

Jo on sammunut taiteen silmä kaupungin hallinnossa. Puupökkelöitä ja riipustuksia! Ammattilaiset hommiin.

Minua ihmetyttää nämä asiosta tietämättöt kirjoittelijat, jotka syyttelevät paperiliittolaisia, vaikka lakon syytä voi hakea UPM:n taholta, koska toisille saman metsäteollisuusalan yrityksille solmittiin jo syksyllä uudet työehtosopimukset vanhalla mallilla.

ihnettelevä

Ihmiset viihtyvät kauniissa ja viihtyisässä Keskuspuistossa (Kirkkopuistossa) Lpr:n keskustassa. Pimeä ja synkkä arboretum ei todellakaan ole porukkaa houkutellut muuta kuin läpikulkupaikkana!

Museon ovella on ollut jaossa hauskoja karttoja Linnoituksesta. Missä jaellaan arboretumin karttoja? Kaupungin matkailutoiminnassa olisi paljon kehitettävää.

Kyllähän kaupunginarkkitehdin olisi pitänyt ymmärtää painaa jarrua heti, kun ensimmäisen kerran joku on esittänyt liikuntahallin sijoittamista arboretumiin, mutta ei!

New Yorkissa Keskuspuisto eli Central Park on keskellä Manhattania ja on pinta-alaltaan 3,4 neliökilometriä, siellä on leikki- ja pelikenttiä, eläintarha, ravintoloita ym. Lappeenrannan arboretum ei ole aivan keskustassa, meillä on keskustassa kirkko ja sankarihautausmaa.

Demareiden kannatuksen lasku ei ole yllätys; Lappeenrannassa arboretumin yksimielinen turmeleminen, Imatralla poliittiset virkanimitykset.

Nyt kyllä petti pokka. Täällä verrataan New Yorkin keskuspuistoa arboretumiin, no lähes sama asiahan tuo on.

Navetan takana on voimaa

UPM:n osakkeita pitäisi antaa työntekijöille, näin moni asia ratkeaisi. Olisi tekemisen meininki ja ammattiliitot voisi unohtaa.

Ihminen tuhoaa itseään tuhoamalla ympäristöään. Kaikki on yhtä kokonaisuutta ja vuorovaikutuksessa keskenään, tavalla tai toisella. Ampuisitko itseäsi jalkaan vapaaehtoisesti?

Olympiakiekko on häpeäksi lajille ja olympialaisille. Naisleijonille pronssit varmistuvat osallistumisilmoituksella ja Suomessa pullistellaan sillä, että b- tason miesjoukkueemme pärjää muiden maiden c- ja d- tason edustajille.

Muutto haja-asutusalueelta kaupunkiin on ympäristöteko, koska kaupungissa on toimiva joukkoliikenne.

Miten henkilö, joka on saanut tuomion ehdolliseen vankeuteen, voi toimia dosenttina?

Ukraina on nyt täysin samanlaisessa tilanteessa kuin Suomi vuonna 1939. Kukaan ei tule apuun. Suomessa ei 83 vuodessa ole opittu yhtään mitään.

Polttoaineveroa ei pidä laskea niiden alueiden asukkailta, joilla on pääsy toimivaan joukkoliikenteeseen.

Jos Venäjä aloittaa jälleen sodan Ukrainaa vastaan, niin EU:n ja USA:n tulee asettaa venäläiset Airbus ja Boeing lentokoneet huolto- ja varaosakieltoon. Silloin 95 % venäläisistä siviilikoneista jää kentälle.

Tuntuu, että kalliin energian ja bensan ym. polttonesteiden maksumiehiksi joutuvat kaupungissa asuvat eläkeläiset.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka