Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kaikki turistit tietävät New Yorkissa Keskuspuiston. Onko Lappeenrannan kaupunki markkinoinut meidän arboretumiamme missään?

Nyt "muuttuva kaupunkikuva ryhmä", äkkiä valitusta mahdollisesta Fazerin tontista. Kai sielläkin joku ryteikkö kasvaa.

Miten vaikeaa on kävellä auton ympäri ennen lähtöä ja katsoa että takavalot on päällä? Älkää luottako siihen automatiikkaan, se ei toimi kaikilla.

Jäärata-ajot Lemillä on lailla kiellettävä, mukamas vihreetä toimintaa. Myös traktor pulling kiellettävä, hirveä savustus.

Kaikki turistit tietävät New Yorkissa Keskuspuiston. Onko Lappeenrannan kaupunki markkinoinut meidän arboretumiamme missään?

Taipaleen seurakunnan rötöstelijät kuriin. Helppo leikkiä muiden rahoilla.

UPM ja Paperiliittolaiset jököttäkää omissa nurkissanne vielä ainakin juhannukseen tai pitempäänkin niin saadaan Saimaakin kirkastumaan kuten raikas ilmanala on nyt!

Miksi demarit boikotoivat eduskunnan kyselytuntia?

UPM on hyvä firma, esimerkillinen yrityskansalainen, joka on aina pitänyt huolta työntekijöistään. Olen UPM:n puolella.

Ilmastoasiat tavoitteena. Maataloutta syyllistetään. Ruokaa tuodaan maapallon eri kolkasta. Mites siinä se ilmastoasia!

Maistuisikos 8–16-työläiselle 20 päivää lisää töitä, ilman palkkaa? Sellaista se UPM omiltaan tahtoo. Että sellainen työnantaja.

Kun Suomella on kiekko vastustajan maalin takana, tulee maalin eteen kummallekin puolelle sijoittua oma hyökkääjä odottamaan syöttöä maalin takaa.

Työntekijät haluavat samat sopia työehdot UPM:ltä kuin Stora Ensolla ja Metsä Groupilla on ei sen enempää.

Tiedeohjelman mukaan maapallon ilmasto vaihtelee sen mukaan missä vaiheessa maapallon kiertorata on suhteessa aurinkoon. Siihen ihminen ei vaikuta.

Kansanedustajat, joille bensan ja ruoan hinnalla ei ole mitään merkitystä, suunnittelevat työmatkalaisille tukirahoitusta. Ahdingossa oleville eläkeläisille ei tarjota tälläkään kertaa mitään.

Norja menestyy kansainvälisessä urheilussa, koska norjalaiset ovat fiksuja. He satsaavat yksilölajeihin, eivätkä tuhlaa resurssejaan lajina marginaaliseen jääkiekkoon.

Putinilla piisaa Venäjää niin paljon ettei tiedä missä rajat.

Maataloudesta kiistellään. Olisiko ministeriön aika julkistaa kaikki tuet mukaanlukien eläke-, investointi-, korko-, palkka, ympäristö ym. tuet?