Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Vain kirjastosta saa enää palvelua

Asioin Lappeenrannan kirjastossa lauantaina 12.2. iltapäivällä skannausjuttujen kanssa täysin osaamattomana. Pyysin apua nuorelta vaaleatukkaiselta naishenkilöltä, joka lähti heti auliisti liikkeelle ja toinenkin tyttö tuli taustatueksi (tai opettelemaan hänkin). Saimme paperit skannattua ja lähetettyä sähköpostit eteenpäin. Kiitos apua antaneille.

Täytyykin todeta, että nyt ei palvelua saa enää muualta kuin kirjastosta. Ei pankeista eikä paljon postistakaan, vaan ihmisen pitää itse palvella itseään. Pankit kyllä ottavat kuukausittain palvelumaksua tililtä, vaikka asiakas on itse palvellut itseään.

Pankki-ja postiryöstäjätkin ovat joutuneet uudelleenkoulutukseen, kun ei löydy pankkeja eikä posteja niin kuin ennen. Ja jos löytääkin jonkun pankin konttorin, ei siellä ole rahaa tarjolla, tai pitäisi tilata aika konttoriin, jossa ei kuitenkaan perinteistä valuuttaa enää jaella.

Aika entinen ei koskaan enää palaa!

Raija Virtanen

Lappeenranta