Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Hyvinvointialueen himmeli maksaa ja vie aikaa kansanedustajilta. Eikö Suomen asioita pitäisi hoitaa 100%:lla?

Sisäilmaongelmia; Skinnarilan hovissa laitettiin hormit kiinni, ...? Onko kouluissa ilmanvaihto pois päältä yöllä ja viikonloppuina, kun homeongelmia. Ilmanvaihdon pitää olla päällä koko ajan.

Laitetaan ensin veromaksajien sairaala ja päivystys asiat kuntoon ja jos jää rahaa, rakennetaan liikenneympyröitä ja vaikka portaat taivaaseen.

sekatyömies

Hyvinvointialueen himmeli maksaa ja vie aikaa kansanedustajilta. Eikö Suomen asioita pitäisi hoitaa 100%:lla? Himmelin johtopaikoille henkilöitä, joilla on aikaa. Poseerauksen ammattilaisia ei tarvita.

Lauritsalan yläasteen liikuntasali siipirakennuksineen maan tasalle. Saisiko kommentteja, arvon päättäjät! Miten tämäkin onnistuttiin saamaan purkukuntoon vaivihkaa.

Amiksen monttu ei ole sopiva paikka sisähallille. Se on toivottavasti tullut selväksi jo kaikille, myös demareille.

Lappeenrannan kadut luokattomassa kunnossa! Näinkö käy kun kaupunki ulkoistaa ja kilpailuttaa urakoitsijat, eikä itse hoida asiaa?

Eihän suomalaiset ole enää aikoihin osanneet ääntää vaikkapa ruotsia tai saksaa, jopa YLE:n 1 tekee virheitä näissä. Englannin ylivalta on vetänyt ohi kaikesta.

Eikö todella ole tekniikkaa, jolla mummoja ei tukittaisi pihoilleen aurauksella? Jos on miksi ei käytetä? Infarktia odotellen, mökin mummo.

Eräs sähköauton haitoista on kalleus, joka rampauttaa yksityisen ja valtion talouden. Bensavero 0. Säästöön ei jää vanhuuden varalle, joka tulee yllättävän nopeasti ja menot lisääntyvät.

Presidentti Koivisto torui baltteja 1/1991 A-Studiossa itsenäisyyshaikailusta, hylkäsi Jeltsinin neuvottelutarjouksen Karjalan palauttamisesta ja torjui NATO:n. Kenen pussiin?

Hallituksen työllisyystoimet vaatimattomia, 5.000 työllistä lisää. Pitäisi olla kymmenen kertaa enemmän eli 50.000, että hallituksen oma tavoite työllisyysaste 75% täyttyisi. Nyt jää alle 74%:n. Hyvinvoinnin kestävä taso on 78%.

Olen UPM:n puolella. Työntekijöillä ylim vapaapäiviä 33/v. Kyllä osasta niistä voi luopua ja tehdä lisää tunteja.

Rahaa katoaa vihreään siirtymään mutta missä ovat paikkakuntakohtaiset hiilidioksidimittarit? Päivittäin pitäisi lukemat julkaista, että siirtymän vaikutuksen näkisi rahojen kadotessa. Vai?