Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Sisäliikuntahallin paikasta valittaminen ei oo kun kiusan tekoa.

Onko hallijutun kuvassa tuleva sisäliikuntahalli? Tulee mieleen luhistuva lato!

Amiksen kaavamuutoksella tuhotaan arboretum, tekonurmikenttä, Juvakankenttä, viimeiset kaupunkikuvan rippeet, sekä sotketaan jo nyt vähäiset lähialueen pysäköintijärjestelyt.

Mitkä Chymoksen hallit? Te jotka hamuatte Fazerin tiloja, muistakaa että siellä työskentelee n. 400 henkilöä tekemällä ammattitaidolla karkkeja koko Suomeen. Työrauha heille ja suunnitelmat toisaalle.

Sisäliikuntahallin paikasta valittaminen ei oo kun kiusan tekoa.

Lappeenrantaan ei saada uutta sisäliikuntahallia vielä moneen vuoteen. Suurimmat valittajat löytyvät entisistä kaupungin virkamiehistä, he eivät ymmärrä tätä hallin tarvetta koululaisille.

Vesterinen säikäytti kaikki demarit äänestämään arboretumin tuhon puolesta. Ryhmäkuri on Lappeenrannassa tiukka. Punavihreätkin paljastuivat.

Jos Lappeenranta haluaa Keilatalon suojella, niin ostakoon sen osakkailta sopivaan hintaan. Uutena omistajana kaupunki voi sitten suojella.

Juttu ES 3.2. koppiasunnoista osui naulan kantaan! Pieniä koppeja ei halua kukaan mutta isompiin ei ole varaa. Rakentaja pystyy kiskomaan niistä kovimman hinnan ja rakentaa vain niitä. Ryhmärakentaminen olisi ratkaisu ellei rakennusmafia estä tonttien saamista jota kuulemma esiintyy.

Oli täällä 80-luvun alkupuolella paljon enemmän lunta. Leikkelin omenapuun ylimpiä oksia hangella seisten ilman tikkaita. Silloin ei kai mitattu.

Eipä varjellut luoja Lappeenrannan päättäjiä lyömästä päitänsä arboretumin puihin. Se siitä vihreästä kaupungista.

Kuinka paljon Lappeenranta on valmis maksamaan Keilatalon suojelusta? Rahallahan tästä selvittään.

Kaupungin kadut ja risteykset kamalassa kunnossa. Samoin ilmaiset parkkipaikat voisi aurata, että saisi auton johonkin työpäivän ajaksi.

Nyt voisi vihreät kertoa äänestäjille miksi äänestivät Arboretumin puiston tärvelemisen puolesta. H Holopainen voisi aloittaa ja K Klemola jatkaa.