Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | En antanut valtakirjaa SDP:n valtuustoryhmälle hallipaikasta. Puolustan arboretumin säilyttämistä.

Ihmettelen joidenkin opettajien innostusta uudenaikaisiin oppimisympäristöihin. Esim. Korvenkylän rehtori painotti, että "tilojen on oltava muunneltavia" (E-S 6.2.)

Lämpimät kiitos traktorikuskille avusta Kapteeninkadulla.

Vihreät ovat tuhoamassa arboretumia. Vihreä kaupunki teidän mielestä. Hävetkää ja hävetkää vielä kerran uudestaan.

8.2 Pekka Lakan Es pääkirjoitus. Olen eri mieltä. Suomi on kuulunut maailman parhaimpiin koronanhoitomaihin ja Suomessa on hyvä työllisyystilanne. Conwoy tapahtumaa en lähtis puolustamaan millään muotoa.

En antanut valtakirjaa SDP:n valtuustoryhmälle hallipaikasta. Puolustan arboretumin säilyttämistä. Kaupunkimaisema ja luontoarvot edellä tulee päätöksissä. Vanha puustot on yhteistä aarretta, joka tulee säilyttää. Kannatan laajaa valittamista valtuuston päätöksestä.

Pettymys demareiden käyttäytymiseen amiksen asiassa. Muut saivat äänestää omantunnon mukaan. Noin 60% oli vastaan. Se lienee yleinen mielipide. Demarit pakottivat kaikki äänestämään puolesta. Keskustasta sai yksi livetä. Demarikonkarille muistutuksena, että valuvika pitää korjata, kun se havaitaan. Entisiin päätöksiin ja tekoihin vetoaminen on absurdia. Huonoille perustuksille tehty talo vajoaa, myös Lappeenrannan keskustassa.

Jos TVn ohjelmauusinnat (uusinta) on runsaan tarjonnan takia mahdotonta lehdissä erikseen mainita, ni voisko kertoa ensiesitykset, että tietää katsoa, (ensiesitys).

Vuosikausia on otsikoitu bensanhinnan kipurajasta. Mitä tuo tarkoittaa, ja mitä tuo kipurajan ylitys merkitsee. Jääkö kauppareissu tekemättä, entä äänestysmatka. Olisikohan aika sirtyä todelisiin faktoihin.

Kuka valopää eduskunnassa aikoinaan keksi sähköveron? Kun siihen lisätään jopa 20-kertaiset hinnat, niin katastrofi on valmis. Ihminen ei voi elää ilman perusasioita, joihin kuuluu vesi, ruoka ja sähkö.