Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Olipa asiantunteva ja hyvin perusteltu näkemys Kimmo Könöseltä kaupunkikuvasta ja kaavoituksesta. Kaikki kuntapäättäjät, lukekaa, tehkää johtopäätökset, toimikaa!

Jalkapalloilijat eivät halua sisäliikuntahallia amikselle. Kimpisen alakenttä on kouluja lähellä. Sinne saa kyllä vedettyä kaukolämmön, vaikka muuta väitetään. Uusi harkinta on paikallaan. Chymoksen hallit on myös vaihtoehto. Valtion tukea saa myös ensi vuonna. Se ei saa olla määräävä kriteeri. Aikalisä. Piste.

Kyllä kaupunkikin jättänyt lumet auraamatta monelta kadulta. Pitäs kunnossapito päällikön ymmärtää että kun lunta lunta tulee kuin esterin ahterista ei siitä voi ihmisiä laskuttaa. Auraahan kaupunkikin lumet tieltä talojen pihaan vievälle tielle!!!

Hei, sinä, joka veit vanhalla hautausmaalla mustan ristilyhdyn haudaltamme. Toivotaan, että oma vainajasi arvostaa sitä. Varren sentään jätit.

SaiPa, please, lopeta Lappeenrannan maineen pilaaminen urheilukaupunkina. Mestis on oikea taso, säästyisi veronmaksajien euroja ja tulisi kipakoita matseja Ketterän kanssa.

Luukkaalla linnutkin laulaa kirkkaammin kun tehdas seisoo ja visertävät et mersunvaihtoviikot on vaihtumassa skodan vaihdoiksi!

Maaherrankadulla pihojen lumet viedän kolalla kadun yli urheilukentän laitaan. Viimeksi kaksi kolaajaa samaan aikaan. Kyllä kaupunki hoitaa ne pois!

Olipa asiantunteva ja hyvin perusteltu näkemys Kimmo Könöseltä kaupunkikuvasta ja kaavoituksesta. Kaikki kuntapäättäjät, lukekaa, tehkää johtopäätökset, toimikaa!

Mihin on "karhut" kadonneet Lpr kadulta? Kateellisena seurasin viime yönä karhuja Haminan kaduilla. Kadut loistokunnossa klo 1.00 yöllä. Kun tulin klo 3.00 Lappeenrantaan niin keskustan kadut hoitamattomana lumisohjossa.

Onpa erikoista kun maaherrankadun asukkaat joutuvat talon ulkopuolelta jalkakäytävältä lumityöt tekemään, luulisi sen kuuluvan kaupungille, ei muuallakaan tarvitse kolailla mökin ulkopuolelta lumia eikä liikepaikoillakaan tarvitse kulkuväyliä putsata itse.

Rahaa katoaa vihreään siirtymään mutta missä ovat paikkakuntakohtaiset hiilidioksidimittarit? Päivittäin pitäisi lukemat julkaista, että siirtymän vaikutuksen näkisi rahojen kadotessa. Vai??

Bolshunovilta kysyttiin dopingistä. Kysyttiinkö myös Niskaselta?

Luonto-ohjelmassa monimuotoinen Kiina kerrottiin kiinalaisten kaataneen kiina muurin kupeelta metsän 1950-luvulla. Nyttemmin, 60 vuotta myöhemmin alueelle on alettu istuttaa puuntaimia. Onneksi Suomessa ollaan nopeampia ja nopeutemme kerrotaan Euroopallekin.

Kiinan johto pelkää, että uiguurit valtaavat Kiinan.