Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Sisäliikuntahalli Amiksen vieressä aiheuttaa syöksyjiä sisääntulotien ylitykseen, parkkipaikkoja otettaisiin lasten liikennepuistosta ja muusta läheltä

Persujen kannatuksen lasku aiheuttaa puolueessa paniikkia ja johtaa epätoivoisiin tekoihin. Viimeisin tämä Mannerheimintien valtaus. Ja lisää lienee tulossa.

Liikuntahalli, metsänhoitaja ja tietokirjailija Peter Wohlleben on vakuuttunut, että puilla ja ihmisillä on paljon yhteistä. Puut kommunikoivat toistensa kanssa ja tekevät yhteistyötä. Niissä on myös viisautta, joka ihmisiltä on unohtunut.

Presidentin lausunnot la 5.2.2022 lehdessä Kansan ymmärryksessä Natoon liittymisestä olivat huojentavia.

Rajakessu

Anni Swanin puisto tarvitaan, kun ilmasto lämpiää tukalaksi jo nyt ja autot on jätettävä ties minne. Kesällä levähdyspaikkoja, varjoa, kirjasto lähellä. Aiotun kerrostalon paikalle virkistystoimintaa, kahvila tms. Ilmaa ihmisille!

Sisäliikuntahalli Amiksen vieressä aiheuttaa syöksyjiä sisääntulotien ylitykseen, parkkipaikkoja otettaisiin lasten liikennepuistosta ja muusta läheltä. Moninkertaiset kustannukset siirrellä jo olevia maksettuja ja maksaa ne uudelleen. Tutkikaa muut paikat ensin. Niitä on. Ei hoppu hyväksi, kiire kunniaksi.

Aikalainen

Onko järkeä, kun Lauritsalan- ja Lentokentäntiellä aurattu pyörätie toistuvasti työnnetään kadulta peittoon ja jätetään silleen.

On mennyt puurot ja vellit sekaisin. Jotta verenpainetta voi hoitaa, potilaalta pitää ottaa EKG. Verestä otettava arvoja. Esim hb, puna/valkosolu jne. Ihmisiä syyllistetään. Eivät muka hoida.

Oi sitä viisauden määrää, jolla meitä on siunattu, kun olemme saaneet valtuuston, joka tuhoaa kymmenen edeltäneen valtuuston yksimielisenä rakentaman arboretumin.

Ei Venäjän tarvitse enää hyökätä Ukrainaan, sotaharjoitus Ukrainan rajalla on ärsyttämällä riitänyt saamaan Naton ja USA:n hätäntyneesen tilaan.

Voihan puolustusvoimat rakentaa tutka-asemia itärajan pintaan, niin ei tuulimyllyistä olisi haittaa.

Saako Lpr:n auraustoimi ohjeensa vihreiden puoluetoimistolta? La klo 17.40 ainakin Jänönkatu, Majavankatu ja Norpankatu auraamatta jäljistä päätellen, mutta Ruoholammelta tuleva kevyen liikenteen väylä oli kyllä aurattu jo aamulla. Ei ole tasapuolista.

Veronmaksaja ajavankadulta

ISO käsi Kuukanniemen lumitöiden tekijöille. Tiet ja pyörätiet ovat olleet hyvässä kunnossa, vaikka lunta on tullut tolkuttomasti. 10 pistettä

SaiPan venäläisen sukunimi on Monakhov.

Petteri Orpon mielestä hallituksen on lopetettava velaksi eläminen, tosin velkaa voi/pitää ottaa yritysten ja hyväosaisten tukemiseen.

Aluevaaleissa tuli valituksi yli 100 kansanedustajaa. Nyt on oiva hetki puolittaa eduskunnan väki. Demokratia toimii vähemmälläkin.

Nyt kun matkustusasiakirja eli passi on ollut 2 vuotta käyttämättömänä, niin seuraavan viiden vuoden passin saa seitsemäksi vuodeksi samalla hinnalla.

Mikä on poliisin kantama oranssiperäinen "pitkä" ase?

Onhan tuo Rantaraitti hieno juttu, vaikka en sinne itse pääsekään rollan kanssa, ainakaan talvella. Mutta pitääkö olla juhlavalaistu aamuyöllä klo 3?

Mikä kaupunki tää oikein on, kun tahdin määrää junantuoma suunnittelija vastoin veroa maksavien asukkaiden tahtoa ja viihtyisyyttä!

Surkeeta taaperrusta SaiPalta, saisivat laittaa kaikki hokkarit naulaan ja siirtyä rusettiluisteluun. Karsinnat takas Liigaa. SaiPa joutaa alemmalle sarjatasolle vauhtia hakemaan.

Sisäliikuntahallille suunnitellut etäparkkipaikat ovat päivisin jo 70–80% täynnä, laskettu on. Nehän ovat eri laitoksille tarkoitettuja paikkoja. Hallin parkkipaikat ovat vitsi.