Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Säilyttäkää Platanin talo ja Anni Swanin puisto kuntoon. Platanin taloon kesäkahvila, ja puistossa voi nauttia antimista

Maailman onnellisimman kansan edustajat marssivat tyylikkäissä harmaissa asuissa olympialaisten avajaisissa!

Kiitos Enkelittärelle Lauritsalan S-marketin kassalla 4.2 pelastaessaan minut, kun maksuvälineeni ei toiminut.

Vai on liikunnanopettajien mielestä liian pitkä matka kulkea Harapaisiin koululta. Se on, kun on totuttu ajamaan autolla lyhyet matkat kaikkiin urheiluharrastuksiin.

Vaikka kohta saa elää kuin pellossa koronan osalta, niin oishan tuon vahvan maskisuosituksen voinut jättää. Uskon, että tässäkin historia toistaa itseään.

Olkiluoto kolmen sähköntuotanto siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Ydivoima ok, mutta ranskalaiset eivät osaa tehdä muuta kuin hajuvettä. Se siitä tilauksesta.

Onko valtuusto vain kumileimasin, joka sinetöi Amiksen kaavan?

Veronmaksaja

Kaatakaa nyt äkkiä ne Arboretumin 150 puuta! Jos sisähallin kaavasta valitetaan, voi olla myöhäistä.

Törkeetä, ettei lippua vedetty ylös asti 5.2 torttumiehen päivänä Lauritsalan paloasemalla.

Tehkää nyt hyvänen aika valitus tuota liikuntahallia vastaan, että saadaan harkinta-aikaa. En tiedä, kuinka se tehdään.

Aika vaikeaa kuvitella tämän päivän koululaisia ja opiskelijoita pinkomassa sisäliikuntahallin juoksuradoilla. Varsinkin kun vieressä on jo monipuolisempi urheilutalo, uimahalli, keilahalli ja koulujen omat liikuntatilat.

Taas alkoivat olumppialaiset. Pakko panna kuvasta ääni pois, kun selostaja ei osaa sanoa y. Täällä Pekingin olumppialaisten pikaluistelu...

Siinähän pilaatte kauniin kaupunkinne. Myö vanhat kuollaan kohta pois, ja nuoret on jo muuttaneet pois.

Puiden ystävä

Säilyttäkää Platanin talo ja Anni Swanin puisto kuntoon. Platanin taloon kesäkahvila, ja puistossa voi nauttia antimista. Vihreä keidas kerrostalojen keskellä!

Helena