Lukijalta | Lappeenrannan liikuntatoimi tarjoaa sekä vinkkejä että mahdollisuuksia aloittaa liikuntaharratus

Uuden vuoden jälkeen on aina hauskaa pohtia jos aloittaisi vaikkapa uuden liikuntaharrastuksen. Uuden harrastuksen aloittaminen ei kuitenkaan ole niin helppoa, miltä se ajatuksen tasolla vaikuttaa. Mitä vaihtoehtoja Lappeenrannassa on saatavilla, ja mistä ne löytää?

Vastauksia löytyy esimerkiksi Lappeenrannan liikuntatoimen Facebook-sivulta.

Liikuntatoimi tarjoaa maksutonta liikuntaneuvontaa, jonka avulla jokainen sitä tarvitseva saa henkilökohtaista neuvontaa uuden liikuntaharrastuksen aloittamiseksi. Neuvontaa saa liikkumisen lisäksi myös sekä uneen että ravitsemukseen.

Myös nyt talvella pandemian aikana on monipuolisesti tarjolla erilaisia ulkoharrastusmahdollisuuksia hiihtoladuista luistekenttiin ja ulkokuntosaleihin. Kotitreenaamista varten kaupungin liikuntatoimi ylläpitää Youtube-kanavaa nimellä Lappeenrannan Liikuntatoimi. Kyseiselle kanavalle päivitellään jatkuvasti uusia kotijumppia esimerkiksi istumatyöläisten taukojen tueksi.

Viestini onkin, että hyödyntäkää kuntalaiset tämän kaltaisia mahdollisuuksia rohkeasti! Pyytäkää läheisetkin mukaan tutkimaan ja testaamaan, jokaiselle varmasti löytyy jokin mieleinen harrastus.

Rosa Pakkanen

kaupunginvaltuutettu (vihr.)

Lappeenranta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka