Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lentokentän itäpäässä on tilaa vaikka millaisille halleille. Kenttää voi jatkaa länteen ainakin 200m, jos tarpeen, vaikka aika turhahan tuo kenttäkin on. Pienkoneille pienempikin riittäisi

Hyvinvointi ja tyytyväisyys Lappeenrannassa nousee huimasti kun sisähalli tulee paloaseman tontille! Amiksen kentän kunnostus heti, kouluille lähiliikuntatilat, Arboretum säilyy, parkkipaikkoja löytyy, rahaa säästyy! Kaavoittajat vaihtoon.

Sisähallin arkkitehtoniset aiheet, uusi elementti, julkisivun jäsentely, helposti saavutettava urheiluakatemia. Kentälle 1000 katsojaa joille 30 pysäköintipaikkaa. Voiko sen hienommin sanoa?

Uutinen nuorten alkoholin käytön vähenemisestä ilahdutti kovasti. Upea asia!

Oletteko Ruokolahen päättäjät nyt onnellisia, saitte tetempullanne "soraäänet" kuriin.

Nyt tarvitaan Sorjosta selvittämään Ruokolahden ja Imatran poliittiset sotkut kun puolueen aivopesu käy ihmisjärjen edelle.

Kuka lie suunnitellut lentokentän hiihtoladun alikulkutunnelit, ovat yhtä pitkät kuin tien leveys, auraushiekat tulee ladulle, voisikohan niitä jatkaa?

Ruokolahden valtuusto erotti hallituksen. Demokratia hakusessa edelleen. Törkeää toimintaa valtuustolta erottaa Kaupunginjohtaja Sepposta kannattaneet henkilöt erilaisten mielipiteiden takia. Demokratia hakusessa.

Vesa Kokkonen on herrasmies paikallaan, ei räyhää eikä riitele, jos jollain on mennyt tunteisiin, katsokoon vaikka peiliin, mitä sieltä näkyy?

Lentokentän itäpäässä on tilaa vaikka millaisille halleille. Kenttää voi jatkaa länteen ainakin 200m, jos tarpeen, vaikka aika turhahan tuo kenttäkin on. Pienkoneille pienempikin riittäisi.

Valtion tuki -kiireellä painostaminen Sisähalli-päätöksessä on absurdia. Tuki on pieni ja niitä myönnetään joka vuosi lisää. Sisähalli tarvitaan, mutta paikan osalta tarvitaan uusi selvitys. Tyhjää äänestäminen ei kuulu hyviin tapoihin. Valtuustoon ei ole valittu tyhjäpäitä. Kotiläksyt tekemättä tai uskallus omaan mielipiteeseen puuttuu.

Eksoteen palkattu erityisasiantuntija siirretty nyt henkilöstöjohtaksi. Mitä seuraavaksi? On läpinäkyvää toimintaa!

Ei ole häpeä kääntää sisähallin paikkaa. Jo jäähallin suunnittelussa Leirin Kivenkatu vahvasti esillä. Kaatui Prisman laajennussuunnitteluun. Nyt iso parkkipaikka, varsinkin iltaisin autio. Koulukampus Kesämäessä Kimpisen tasoa, ammattikoulu puuttuu, mutta on yliopisto. Kävelymatka keskustasta, keskellä kaikkea. Isot marketit vieressä, millä kaupungilla tällaiset mahikset. Kuokkaa ei vielä lyöty maahan, onko toivoa ?

Jos hoitaja ei ole ottanut koronarokotetta niin en halua että hän sairaalassa oloni aikana tartuttaa minuun koronan. Kyllä potilaillakin on oikeus pyytää rokotettu hoitaja.

Venäjä kysyy kirjeellä vahvistaako Suomi turvallisuuttaan Venäjän kustannuksella? Tietääkseni Venäjä ei osallistu Suomen turvallisuuden kustantamiseen?

Ajatella, eduskunta palasi helmikuussa joululomalta. Ja kohta alkaa kesäloma.

Aluevaaleissa tuli valituksi yli 100 kansanedustajaa. Nyt on oiva hetki puolittaa eduskunnan väki. Demokratia toimii vähemmälläkin.

Puolueiden ryhmäpäätökset ovat demokratian syöpä. Niillä rajataan perustuslaillista sananvapautta. Johtaa tilanteisiin, joissa enemmistön mielipide ei voita. Se ei ole demokratiaa.