Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Mielenterveys- ja päihdevastaanotto kiinteistö puretaanko? Jos näin, siihen alueellehan voi sijoittaa sisäliikuntahallin parkkialuetta?

Puunorpan idea on loistava. Hoidetun Kasinopuiston sijasta parempi sijoituspaikka olisi luonnonmukainen Myllysaari. Norppa uimareiden ilona.

Hyvinvointialueen virkoja täytettäessä on hyvä muistaa, että poliittiset virkanimitykset ovat laittomia. Ne eivät ole puolueettomia, ihan sananmukaisesti. Poliittiset virkanimitykset ovat tavalla tai toisella syrjiviä ja suomalaisten tutkimusten mukaan saattavat johtaa korruptioon.

ISO KIITOS Mälkiä-Kanavansuun asukasyhdistyksen talkooväelle hienosti hoidetusta jääkentästä! Vielä löytyy hyviä ihmisiä.

Olisi toimittaja käynyt Lauritsalassa. Itsenäisyydenkadun ajorata on ollut yhtä lumimössöä viikkokaupalla. Ajorataa ei ole aurattu ennen eikä jälkeen myräkän.

Mielenterveys- ja päihdevastaanotto kiinteistö puretaanko? Jos näin, siihen alueellehan voi sijoittaa sisäliikuntahallin parkkialuetta?

Mitä hulluutta. Englantia on ehdotettu yhdeksi kaupungin asiointikieleksi. Minimivaatimus: maassa maan tavalla, opettele edes suomen kieli.

Jos hoitajilla on rokotepakko, miksi sitä ei ole koko henkilökunnalla ja laitoksissa vierailevilla. Voivat tartuttaa.

Ihan turha on puhua Pekingin olympialaisten boikotoinnista ja urheilijoiden etiikasta, kun Suomeenkin rahdataan laivalasteittain tavaraa Kiinasta ja näin tuetaan kommunistisen puolueen diktatuuria.

En aio katsoa olympialaisia Kiinassa enkä enää ostaa Kiinassa tehtyjä tuotteita.

Kansainvälinen olympiakomitea on täysin korruptoinut järjestö ja Kiina sortaa uiguureja. En katso kisoja. On syytä totaaliseen boikottiin.