Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lauantaina oli lentokentän hiihtoparkissa enemmän autoja kun Prisman parkissa

Klaus Pelkonen, Seppo Aho, Veikko Viertiö ja Ensio Koikkalainen ovat ehdottomasti oikeassa puolustaessaan arboretumia. Mikä ihme päättäjiä ja virkamiehiä vaivaa, kun sisähallia ajetaan täysin sopimattomaan paikkaan?

Lauantaina oli lentokentän hiihtoparkissa enemmän autoja kun Prisman parkissa.

Torstain lehdessä juttu: mielenterveys- ja päihdevastaanotto lopettaa Armilassa. Samalla kaupunki menettää vuokratuloja 97 000. Paljonko Assi-talo saa vuokratuloja? Onko aivan oikein että verotuloja ohjataan yksityiselle sijoittajalle.

Prkl. Kyllä miljoonia kaupungilla riittää arboretumin tuhoamiseen liikuntahallin rakentamiseen. Mutta talvella ei riitä rahaa jalkakäytävien auraukseen, vaikka tiedetään, että talvella sataa lunta. Kyllä tulee Himmin Mattia ikävä.

Yksi jalkakäytävillä tarpova

Miksi Joutsenossa Saimaantiellä ajetaan kadulta ja kevyen liikenteen väylältä vallit yksityisten veronmaksajien pihateitten tukkeiksi? Auraa voi kääntää, tällä menolla ei pääse ambulanssi eikä kotiapu pihaan.

Kiinan mustat vankilat, olympialaiset ja ministeri Kurvinen, mahtaakohan nukkua rauhassa ?

Sähköauton ostajille vakuutetaan, että autoa voi ladata taloyhtiön sähkötolpasta (16A). Monesti taloyhtiö kieltää mm. sisätilalämmittimen käytön, koska sähkökeskuksessa tolppalinja sulakkeet ei kestä. Miten kestää autojen latauksen?

Ylen Teemakanava on äitynyt esittämään uudempaa kotimaista elokuvatuotantoa. Siispä kortta kekoon. Liityin katsojien joukkoon erään filmin alkupuolella. Elokuvan nimi ei nyt jäänyt mieleen. No ensimmäisen minuutin aikana vuorosanoissa esiintyi v..tu sana kolme kertaa. Siispä ei mitään uutta elokuvarintamalla.

Kohta tehdään autotkin puusta ja reijät lattiaan potkutellaan kuin Retu ja Tahvo.

Jos TVn ohjelmauusinnat on runsaan tarjonnan takia mahdotonta lehdissä erikseen mainita, niin kertokaa ensiesitykset, että tietää katsoa. (ensiesitys).