Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kiitos liikuntatoimelle yhdysladusta Arboretumin läpi keskustasta Kisapuistoon

Eksoten lomautusten populistinen peruminen tarkoittaa lisää irtisanomisia. 7 miljoonaa säästöjä pitää löytyä. Hallitus lisää johtajia, lähtevän toimitusjohtajan tilalle tulee kaksi johtajaa. Ei osattu pitää hyvää toimitusjohtajaa talossa. Eikö hallituksen aika riitä johtamiseen?

No nyt aukesi taivas kokoomuksen lääkärivaltuutetuille. Muistuukohan mieleen jääviys yksityisten lääkäriasemien suhteen?

Lopettakaa tuo gallupien teko suomalaisten NATO-kannasta! Kysymys on niin tärkeästä päätöksestä, että sitä ei päätä Niinistö eikä hallitus. Selviää vain kansanäänestyksellä, joten jäitä hattuun!

Harmi kun tuo EK-radion kanava on suljettava iltapäivälähetyksen alettua. Buumeri kun ei vaan jaksa kuunneella noita pitkiä pohdiskelevia juontoja.

Ja niin ei-poliittiset aluevaalit muuttui poliittisiksi heti ääntenlaskun alettua. Perussuomalaisten on hyvä muistaa, et keskustelu bensanhinnasta ei ole edelleenkään suotavaa, sillä vihervoittoisen hallituksen tavoitteet polttonesteiden todellisesta hintatasosta on vielä kaukana.

Mihinkähän hän, joka solvasi Sanna Marinia usein tällä foorumilla on kadonnut? Ottikohan aluevaalien tulos niin koville, että jutut loppuivat siihen?

Kiitos liikuntatoimelle yhdysladusta Arboretumin läpi keskustasta Kisapuistoon.

Näin Helsingissä; lopetetaan koronatestaukset ja sitten kerrotaan todettujen tartuntojen vähenevän kovaa vauhtia. Ja nyt voidaankin rajoituksia purkaa. Ihmettä miusta!

Miksikön lapsia pyydetään olemaan kiltisti? Vanhempien kilttinä oleminen kaljotella, tupakointi, tapetella ja riidellä. Hävetkää jos osatte.

Sillä niin sanotulla " pakko TV-lupamaksuilla" katetaan Yleisradion toimittamat ohjelmat radiossa ja televisiossa. Muut kanavat toimivat mainostuloilla.

H. Hautala tuntuu olevan huolestunut entisten pääministeriemme Venäjän kytkennöistä. Miten mahtaa olla oman kumppaniystävänsä kohdalla?

Kekkosen sanoin Eksotelle, saatanan tunarit!

Jos Eksote leikkisi omilla rahoillaan, niin se olis ollut kaput jo aikoja sitten. Nyt leikitään muiden rahoilla, jotka alkavat myös loppua..

Kyllä Eksote säästöt löytää, jos on tahtoa eikä anneta ideologian häiritä. Kun ihmiset on valittu kunnan tai alueen tehtäviin, niin ei pidä kirjoittaa nimen perään enää puoluetunnusta. Kaikki edustavat kaikkia.

"Paperimiehille" sopisii "kuka itsensä ylentää, se alennetaan". Ylpeys käy lankeemuksen edellä!

Pääkirjoitus 27.1. Sama huoli ja myös toive alueen asukkailla. Palvelujen tarvitsija.