Estarit | Eläköön, Kaukas sammuu! UPM:n johtajat: panostakaa saasteettomuuteen. Jo riittää haju- ja valosaaste

Pitää kohta jättää Pantterit kauppaan ku eivät enää tule Lappeenrannasta.

-Panttereiden ystävä-

Lappeenranta kurittaa Keilatalon yrittäjiä. Eikö koronassa ole jo tarpeeksi? Nyt halutaan maksattaa pienellä yhtiöllä myös suojelu. Hävetkää!

Mitä Fazerin jälkeen 22.1. kirjoitus Marja Vuoriselta oli todella hyvä. Siinä oli laajaa näkemystä, säästöä kaupungin menoihin, rakennusta hyvin hyödyntäen sekä suuri ympäristöteko. 11 pistettä.

Mie ku luulin et käräjäoikeudessa ois kuukausien jopa vuosien ruuhka, mut UPM sai alle kolmessa viikossa paperimiehille tuomiot.

Eläköön, Kaukas sammuu! UPM:n johtajat: panostakaa saasteettomuuteen. Jo riittää haju- ja valosaaste.

Kyllä se on Iso-Kristiinassa ja Perä-Tirilässä. Inessiivi tarvitaan vain jälkimmäisessä osassa.

Kielipoliisi

Kiitos Marja Vuorinen hyvistä ideoistasi. Toivottavasti päättäjät ottavat ne huomioon. Aivan loistava nimikin valmiina, Chymos-keskus!

Toteutuuku Lappeenrannassa demokratia, kun kaupunki ottaa yksityisomaisuutta haltuunsa suojelun nimissä. Suojelkoon omia rakennuksia. Ei yksityisten!

Sivusta seurannut.

Nyt Marinin mielestä vanhukset ovatkin oikeita ihmisiä, eivätkä ivattavia buumereita (Es 22.1.)! Sitä ne vaalit teettää!

Suomen kieli on aivan looginen, yhdyssanat taivutetaan lopussa. Eli Perä-Tirilä, Perä-Tirilässä. Poikkeuksiahan on kuten omatunto, omassatunnossa.

NATO jäsenyyteen liittyen palovakuutuskin pitää ottaa ajoissa. Ei sitten kun mökin nurkka on jo tulessa.

Ihan turkasesti kuumottaa nämä keskustelut ikäihmisten palveluista! Ettekö yksinkertaisesti tajua, että nyt on teidän aika kiittää saamastanne hyvinvoinnista, minkä olemme teille rakentaneet.

En usko, että mummot ja hoitajat saavat lisää apuja ja palkkaa aluevaalien jälkeen, kaunopuheita vain tenteissä; heille ei rahaa riitä.

Ihmettelen tuota sairaanhoitajien palkkapuhetta. Palkkaus ihan linjassa muiden saman tason koulutuksen saaneiden kanssa. Palkan lisäys hetken hurmio ja sama ruikutus jatkuu. Pitäiskö laittaa työolot kuntoon niin maksettu korvauskin tuntuisi hyvältä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka