Estarit | Oletteko huomanneet, että Karhusaaren kaavasta pääsee kohta valittamaan!

Hyvä pääkirjoitus hoitajista "käsipareina". Todella aliarvioiva nimitys. Ihan jokaisesta ammatista käytettynä. Kiitos Mari Markkanen kun otit tämän asian esille.

Eläkeläishoitaja

Joku tolkku tuossa Lappeenrannan rakennuksien suojelussa on oltava. Platanin talo, Nuijamies ja nyt pitäisi suojella vielä Keilatalo. Kaupunki puuttuu kovalla kädellä nyt yksityisten omaisuuteen.

Oletteko huomanneet, että Karhusaaren kaavasta pääsee kohta valittamaan!

Höpö höpö

Pitäähän se Keilatalo katkaista, koska viereen lipsahti uusi liian massiivinen talo liian lähelle. Kirsikkana kakun päälle torso suojellaan.

Sini Lemmetty. Peukutan siuta. Täysin samaa mieltä vesihuollosta.

Buumeri on hyvä nimitys. Suurin osa buumereista ei edes ymmärrämitä se tarkoittaa. Moni vanhus nimittelee nuoria aikuisia ihmisiä sanoilla kakara, pentu, teini, pissis, jantteri jne. Miltä ne kuulostavat?

THL:n selvitys EK-alueesta karua. Virkoihin ei hakijoita. Väestö sairasta. Kuollaan viinaan. Henkilöstö ei osaa suomea. Palvelut pyörille. Eksote, kirjasto, palokunta, tolvanen.

Hyvät äänestäjät oletteko panneet merkille että aluevaaleissa ei ole kyse bensan hinnasta!

Ulkomainen ystäväni luki lehdestä Isossa-Kristiinassa. Hän kysyipitääkö myös sanoa Perässä-Tirilässä? Nauroimme että suomi on pähkähullukieli. Kiitos piispa Agricola.

Äänestäjä, aluevaaleissa on vain yksi kunta, Etelä-Karjala. Äänestät siis koko Etelä-Karjalan tulevaisuudesta.

Kiitos Nuori Ville Hokkanen. Kirjoituksesi 21.1 Lukijalta antoi toivoa" ikääntyville ja siinä välittyi myös arvot. On jo kiire laittaa palvelukotipaikat tarvetta vastaavalle tasolle. Ikääntyvä

Kuka johtaa Suomen ulkopolitiikkaa? Tasavallan presidentti! Sitten tulee pääministeri mikä antaa lausuntoja Natoon liittymisestä kuin itse päättäisi sen vaalikaudellaan? Toivottavasti se päättyy asap! Ja Putin vielä nauraa rajan takana! Harasoo!

Onko kyseessä NATO-vaalit? Ihan ulalla!

Miten Suomi onkaan kahtiajakautunut jopa tiedotusvälineiden lähetyksissä. MTV teki vaalia edeltävän turneen maan länsilaidalta. Toivottavasti veroilla maksettu kanava on tasapuolisempi.

Uudehkojen autojen omistajilla tuntuu olevan suunnattomia vaikeuksia saada auton takavalot päälle. Kansalaisopisto tai muu vastaava voisi järjestää tähän koulutusta.

Kun ovea pidetään koko ajan auki, veto käy ja kämppä kylmenee. On hyvin mahdollista, että Suomen jahkaillessa ja poliitikkojen riidellessä, Nato sulkee ovensa.

Seuraavat päättäjät: terveyspalvelut niin, että ihmisiä ei pallotella paikasta toiseen ja asia jää puolitiehen. Aina aloitat alusta. Omalääkärijärjestelmä, säästää aikaa ja rahaa. Tulee kerralla kuulluksi.

Pääministeri Marinin (sd) mokailut vain jatkuvat. Ensin aamiaissotkut, sitten yökerhosekoilu ja viimeisimpänä holtittomat Nato-lausunnot. Suomessa poliittinen vastuu tarkoittaa tietenkin virassa pysymistä.

Korona suositukset ei näytä tehoavan liikuntahalleihin!

Tsemppiä paperimiehet, pitäkää piiput pimeenä. Kyllä UPM taipuu, kun rahat vähenee.

Mediasta selvisi politikkojen ja julkisyhteisöjen johdon suhtautuminen valtion velanottoon ja varojen käyttöön. Muistutan, että ns. ilmainen raha on kevyttä ja helposti hupenevaa, tienattu raha on painavaa ja tiukemmassa kontrollissa, siitä joko pitää kiinni tai sitä törsää huolettomasti. Kuinka paljon rahaa pitää hukata ennen kuin löytyy tolkun ihmiset valtion rahavarojen vartioiksi?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka