Estarit | Kun postilaatikossa on merkki "Ei mainoksia, ei ilmaisjakeluja", nii se ei näköjään koske postin Postinen läpyskää

Kiinassa miljoonittain uiguureja keskitysleireillä. Keskustan Antti Kurvinen olympiaeliitin kanssa VIP-aitiossa. Kommunistieliitti kiittää.

Tsemppiä UPM, pidä piiput pimeenä. Kyllä paperimies taipuu, kun rahat vähenee.

Kehruuhuoneen entisöintiprojekti kannattaisi aloittaa. Ties vaikka saataisiin koko hallitus kylään Lappeenrantaan.

Kun postilaatikossa on merkki "Ei mainoksia, ei ilmaisjakeluja", nii se ei näköjään koske postin Postinen läpyskää, joka on täynnä liikkeitten mainoksia! Näin ainakin Luumäellä!

Mukavaa on kun Anni Swanin "puistoon" saa rakentaa talon. Talo saa myös tontin. Mitä jää puistosta jäljelle?

Joidenkin aluevaaliehdokkaiden mainoksissa ei näy maksajaa! Mikä on luotettavuus jatkossa?

Paljon on aluevaalikirjoituksissa: on turvattava, tehtävä, taattava, pitää tehdä, pitää olla, tulee ehkäistä jne. Sääntöjä antavan sijaan mieluummin ratkaisuja!

Oli hienoa seurata Ylen Pienpuoluetenttiä tiistaisen MTV:n "pää"puoluetentin rinnalla. Rauhallinen vetäjä. Ei riitelyä. Ei huutoa. Asiallista.

Samaa mieltä. Buumeri-nimitys oli ruma ja kertoo kyllä sen lausujan tasosta. Siis pääministeri Marinin (sd.). Asia on osaltani huomioitu ennakkovaalissa.

Kyllä polttoaineen ja energian hinta vaikuttaa sotekiinteistöjen ylläpitoon ja pelastuspalvelun kustannuksiin.

Voipio kirjoitti asiaa johdon osalta. Uuden alueen on lisäksi kerta kaikkiaan purettava Eksoteen pesiytynyt lukemattomien työryhmien ja asiantuntijoiden joukko ja jalkautettava ihmisiä asiakastyöhön. Sieltä löytyy se kustannustehokkuus.

Kuka olisi uskonut! LPR:n rakennusvirastossa nipotetaan Thrones-valtaistuimen luvasta. Ei käsitetä positiivisen kaupunkikuvan merkitystä. Teos ilahduttaa monia!

Teosta ihailevat hiihtäjät

Empatiakysely osoittaa, että esi-isämme osasivat valita meille kauniin asuinpaikan Saimaan rannalta. Harmin aiheita ovat nykyinen kehitys, junttauspolitiikka ja keskustan muuttaminen kortteli korttelilta kivikyläksi. Olisiko hallinnon syytä ottaa viesti vakavasti?

Amishallista päättäville: Tampereella rakenteilla 10 miljoonan pesäpallostadion ilman wc- ja pukuhuone tiloja, bajamajatkin liian kalliita. Meilläkin lautakunta varautunee toivomusponnella bajamajoista, sopivat hyvin tuon hobittiluolan pihalle.

Keilatalon suojelu järjetön ajatus. Talo halutaan katkaista. Ehdotan, että kaupunki ostaa sen ja pilkkokoon sitten osiin.

Jappe

Aluevaltuustossa ei olla kunnan eikä puolueen asialla. Ollaan kaikkien ja koko alueen asialla. Piikki ei ole auki. Velaksi ei voi elää. Maakuntaveroa ei tule. Tarvitaan talouden ja prosessien järjestämisen ammattilaisia.

Keilatalon suojelijat. Paljonko olette valmiit laittamaan rahojanne tähän projektiin? Pieni taloyhtiö halutaan maksumieheksi kaupungin suojeluhankkeeseen. Meneeköhän tämä ihan oikein?

Kun hyvinvointialueet vuoden -23 alussa muuttuvat pahoinvointialueiksi, niin te jotka jätätte nyt äänestämättä, älkää purnatko. Teillä ei ole silloin puhevaltaa.

Ei ole mikään ihme, jos hoitajakoulutus ei kiinnosta. Kuinka moni hakeutuu alalle, jossa on vain vaatimuksia. Eikä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön. Joudut heittopussiksi, et tiedä mihin milloinkin joudut. Ajeletko Ylämaalla vai keskustassa. Ajat vaikka pelkäät liukkaita teitä, käsky on käynyt. Oma autokin pitää olla. Onko Eksotella todella tahtoa pitää hoitajat työssä? Moni kuitenkin pitää siitä.

Eipä tuonne liikuntahallin tyhjälle seinälle kauaa tartte ns taidetta odotella. Sinne ilmestyy ihan pyytämättä jos jonkinlaista töhryä. Et se taiteesta!

Voiko lehti julkaista äänijakauman eri puolueiden kesken tuossa liikuntahalliäänestyksessä. Nyt on vaalit edessä, joten hyvä tietää, mitä asioita edustajat ja puolueet kunnioittavat yleensäkin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka