Estarit | Eikö se vastaanotolle pääsyn nopeuttamiseksi tyrkytettävä digivastaanottokin vie lääkärin aikaa, vai bottiko sen hoitaa?

Rahoittaako Lappeenrannan kaupunki tuellaan Ryanairin "haamulentoja" Euroopassa?

Jos edes omasta mielestään ns. rattimiehet osais ajaa muualla kuin urissa niin urat olis pienemmät. Mutta kun ei...

Johan Kakkola vitsin murjasit! Vai muka palvelut lähellä? Pankit, verotoimisto kela, työkkäri, energialaitos ja lukio on viety, ja vielä pitäisi demareita äänestä. Nauraisin jos jaksaisin.

Mummo

Olen pahoillani Sistekin liiketoiminnan päättymisestä! Mistä saamme Katrin - kaksikerroksista leveää WC-paperia ja Allergialiiton hyväksymän hajusteettoman ja zeoliitittoman KW pyykinpesujauheen 8 kg pakkauksessa. Olen allerginen ja ihoni sietää vain näitä tuotteita! Kuka ompelee kuluneiden mattojen päädyt uuden veroisiksi. Paljon muuta hyvää katoaa Sistekin mukana. Kiitokset menneistä vuosista!

Miten on mahdollista, että joku voi vääntää itkua tai vitsiä. Vatsaakin voi vääntää. Sote-uudistusta on väännetty jo monta vuotta. Hätäisimät voivat vääntää jopa kakat housuun.

Suomi jälleen kuin lastu laineilla. Päättäjät eivät oppineet 30-luvun virheistä mitään.

Länsimainen demokratia koetaan suurimmaksi uhkaksi itänaapurissa. Täkäläinen venäläinen väitti minulle jo Krimin miehityksen aikaan, että USA haluaa iiso sota Ukrainaan. Kukahan? Tiedonvälitys on vaan kaventunut suuresti noista ajoista.

Kuka nämä kaupungin katuosuuksien kunnossapitotyöjärjästyksen suunnittelee? Aamulla kone hiekoitti kadun oli hyvä, iltapäivällä tuli kaupungin kuorma-auto, jossa oli alaterä ja joka työnsi hiekat pois. Ei hyvä.

Eikö se vastaanotolle pääsyn nopeuttamiseksi tyrkytettävä digivastaanottokin vie lääkärin aikaa, vai bottiko sen hoitaa?

On hienoa seurata aluevaaliohjelmia, kun me boomeritkin olemme niin tärkeitä pääministerillekin vielä muutaman päivän!

Vielks o kommunistei? Luulin, et ne loppu. Aamutv kertoo, et ne yrittää vaikuttaa ;aluevaaleihin? ;->

Nyt ollaan kaupunkisuunnittelussa tuhoamassa jo toinenkin puisto keskustan alueelta. Pieni puisto Anni Swanin kadun varresta saa väistyä, kun kaavoittaja uhraa puiston kahden rakennuksen piha- ja parkkialueeksi.

Kun Niinistö seuraavan kerran puhu Putininen kanssa, kysyköön Venäjän lentokoneiden ilmatilaloukkauksista. Kissa pöydälle ilman nöyristelyä.

Putin paras natokonsultti.

AT

Olisikohan kaavoittaja voinut kertoa Keilatalon kiinteistön omistajille jo 2 vuotta sitten, että rakennus suojellaan eikä vasta lukuisien neuvottelujen päätteeksi?

Ei ehdi Kaukaan paperityöläinen eläkkeelle, kun Amerikan eläkeläiset lopettavat tehtaan. Semppiä vaan isopalkkaisille lakkolaisille. Tämä on totta 2023.

Putin voisi helposti toimia niin, että tyytyisimme olemaan Venäjän naapurina eikä olemaan naapuri vain pakosta.

Toivottavasti paperimiehet tajuaa, kuka maksaa palkan, ettei taas tule työsulkua ja tarvi itkeä, kun ei pääse töihin.

Aluehallinnon uudistuksessa muokataan uudelleen valtava määrä nyt omalla tavallaan ja omissa täysin yksilöllisissä kulttuureissaan toimivia organisaatioita kokonaan toisenlaiseen toimintamalliin ja tapaan. Tämä uusi organisaatio ja sen toiminta digitalisoidaan. Digitalisoinnista ja käyttölisensseistä syntyvät kustannukset ovat valtavat, ja niiden rinnalla hallinnon palkkaharmonisointiin käytetään pikkuraha.

Miksi Anni Swanin puistoon täytyisi rakentaa talo? Lappeen kirkon puistoon mahtuisi paremmin. Saisi kaataa puitakin kerralla oikein roimasti.

Gallupitko pääministeriä närästää, kun ärhentelee Orpolle. Itse kuitenkin lupailee kaikkea hyvää kaikille, mutta keinot näyttäisi olevan hakusessa. Kyllä kansa huomaa.

Ei terve roppa tehdastyötä tarvii...

Iso kiitos vielä kerran sinulle kanssa-autoilija, kun kehtasit ilmoittaa että takapyöräni vipottaa lähes irti. Hhyvää talven jatkoa.

Hondamies

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka