Estarit | Kuntaliitos ei ole kaventanut Ylämaan palveluita. Reilu tuhannen ihmisen ostovoima vaan riittää mihin riittää

Merkityksellinen ympäristö LPR Strategia 33. Ohjelman tarkoituksena on suunnitelmallisesti kehittää kaupunkikuvaa ja kaupunkiympäristöä, erityishuomio laadukkaaseen toteuttamiseen. Ohjelmassa myös asukkaiden kuuleminen ja osallistaminen. Nyt ei huomioida ja kunnioiteta.

Katselen Lappeenrannan rakennusinvestointisuunnitelmia, määrää sekä hintaa ja jonka istuvat politikot ovat hyväksyneet. Saan selvyyden politikkojen taloudenpitokyvystä ja tulevaisuuden ymmärtämättömyydestä. Mieleeni tulee tilanne, jossa perheen luottokortti on sitoumuksetta uskottu perheen teineille ja heidän kavereilleen.

Ikean tontille on tarjottu urheiluhalleja ja viimeksi karkkitehdasta. Ikea on ostanut aikanaan tontin kaupungilta 10 miljoonalla eli on tontin omistaja. Pitäisi kysyä tontin omistajalta Ikealta takaisinostohintaa, riittääkö esimerkiksi 20 miljoonaa. Kun tämä on saatu selväksi, alkakaa heti rakentamaan tontille tai lupailemaan tonttia sitä tarvitseville. Toimikaa kerrankin niinkuin varovainen järkevä mies toimii.

Kuka on huomannut tai keiden elämää on haitannut kun Kaukaan savut on alhaalla, siispä joutaa ollakin savut alaalla, ainakin minä ja luonto KIITTÄÄ!

Kuntaliitos ei ole kaventanut Ylämaan palveluita. Reilu tuhannen ihmisen ostovoima vaan riittää mihin riittää. Esimerkiksi pankkiautomaatin poistumisella ei ollut mitään tekemistä kuntaliitoksen kanssa. Kyllä Ylämaalla pystyy edelleen hyvin elämään.

Ei Eksoten nykytalousjohto näytä ymmärtävän, ettei tällaista budjettikarkailua uudessa hyvinvointialueessa valtiovarainministeriö kuuna päivänä siedä tai hyväksy. Vaihtopenkille!

Ei ole järkevää äänestää kansanedustajia aluevaltuustoon! Eivät ehdi kokouksiin, aika ei riitä kaikkeen!

Paperimiehillä ei ole mitään osuutta siihen, että hoitohenkilökunta on alipalkattu!

Niin, puolta parempi palkka kuin hoitajilla. Hoitajilla vähintään yhtä hyvä ja vaativa koulutus ja vähintään yhtä vaativa työ. Jo Ahosen aikaan asiaa kummastellut.

Ei maha mittää? Lappeenrannan nykyistä keskustaa katsellessa tulee h-vetin paha olo?

Jotkut aluevaaliehdokkaat eivät ole ilmoittaneet lehtimainokessaan ilmoituksen maksajaa! Salaamista? Mikä on heidän luotettavuutensa?

Pääsemme ilman koronapassia mm. kauppaan, apteekkiin, postiin, äänestämään, kirkkoon, kirjastoon ja jopa putkaankin, mutta kuntosalille emme pääse.

Katso Yle Areenasta dokumentti Espanjantauti. Tappoi 1918-20 meillä yli 20 000 ja maailmalla 30-100 milj. Samat ongelmat kuin nyt! Mitään ei ole opittu.

Suomalaisten on oltava järkeviä todellisen uhkan edessä ja saatava vahvan puolustusliitto NATOn jäsenyys heti. Yksin ei Suomi selviä eteen tulevasta.

Ei ole pitkä aika, kun Suomesta lähti 8 tehohoitosänkyä Liettuaan. Näin toimi Mika Lintilä. Oman maan kansakin tarvitsisi noita sänkyjä.

Ihmiset huomauttavat heti, jos käytän kissasta tai koirasta hän-sanaa. En ole kuullut kenenkään pahastuvan, jos ihmisestä sanotaan "se".

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka