Estarit | Kunpa venäläiset ymmärtäisivät, että heidän suurin turvallisuusuhka on Putin sairaine kuvitelmineen. Ei mikään muu

Paperimiehet painavat vaan persettä penkkiin, vaikka heillä on lähes puolta parempi palkka kuin hoitajilla, jotka joutuvat pidentämään työpäiviään ja siirtelemään lomiaan, jotta saataisiin piikit pistettyä ja korona kuriin! Kiitos ja jaksamista hoitsuille!

Kyllähän rautalangasta voi vääntää, mutta ennen murtumaa ei etenkään poikkileikkaukseltaan pyöreässä rautalangassa ole mitään havainnollistavaa muodonmuutosta havaittavissa. Rautalangan vääntämistä tulisikin käyttää vertauksena sille, että suurikaan ponnistus ei aiheuta ulospäin havaittavia muutoksia eli erällä tavalla vastakohtana rautalangasta taivuttamiselle.

Kunpa venäläiset ymmärtäisivät, että heidän suurin turvallisuusuhka on Putin sairaine kuvitelmineen. Ei mikään muu.

Persut ja sekoomus ovat naurettavia. Toinen luulee alentavansa polttoaineiden hintoja aluevaaleissa. Toisella on sydän oikealla puolella ja varmaan syrjällään. Mahtaa ahdistaa ja kouristella! Uskottavaa?!

Etelä-Saimaa pysyi asialinjalla. Osa Ylen vaalikoneen kysymyksistä taustoitti ehdokkaiden arvoja, kuten eutanasia, ilmainen ehkäisy, ilmastonmuutos, kasvisruokailu, rokotukset. Nämä tiedot vaikuttavat ihmisten äänestyskäyttäytymiseen.

Pitäs hakee 3:s koronarokotus. Ei autoa, miten pääsee, ei jaksa liikkua.

Suomessahan on tasa-arvo? Onhan. Miehet ovat käyneet sanomaan mielipiteitään. Miesvaltaiset hallitukset olivat kymmeniä vuosia. Mitään eivät saaneet aikaiseksi.

Woman

UPM:n työntekijät kun lakkoilevat, niin pitäisi tajuta, että he omalla käytöksellään ajavat seuraavaa tehdasta lopetettavaksi. Turha sitten on itkeä, kun isäntä laittaa lapun luukulle.

Karkkitehdas paperitehtaan paikalle, niin loppuu se lakkoilu.

Jos ja kun SaiPa saa raakileista liigakelpoisia, niin vaihtavat varmasti maisemaa. Kuka kunnon pelimies haluaa tarpoa vuodesta toiseen liigan häntä päässä?

Lappeenrannan kaupungille: Katkaiskaa se löysä köysi, missä Ikea roikkuu. Tontille olisi tulijoita.

Sauli Niinistö ei ole viemässä Suomea Natoon. Hän kertoi muinoin, miten venäläiset sanoivat hänelle: "Kun he katsovat Suomen rajaa, he näkevät sen takana ystävämme suomalaiset, mutta jos Suomi menee Natoon, rajan takaa he näkevät viholliset"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka