Estarit | Vääntää rautalangasta! Rautalankaa ei voi vääntää, koska vääntö on kiertoliike. Pitää sanoa: taivuttaa rautalangasta!

Terveydellisistä syistä en voi juoda kahvia, en kuitenkaan ole kahvivastainen!

Älkää ihmeessä äänestäkö istuvia kansanedustajia aluevaaleissa. Heillä on riittävästi hommia eduskunnassa. Nyt tarvitaan puoluekannasta riippumatta johdon-, taloushallinnon- ja pelastusalan ammattilaisia sekä lääkäreitä ja hoitajia päättämään asioista. Poliitikot vain sotkee ne.

Varma Äänestäjä

Kyllä kielipoliisit kantavat omat kekonsa orrelle korjatakseen mielestään väärät ilmaisut :)

Onkohan tämän erään aluevaaliehdokkaan ammattinimike: Johtava sote-asiantuntija ihan faktaa vai enemmälti kuitenkin vain tuulen tuomaa?

Hyvät äänestäjät, perussuomalaiset yrittää johtaa harhaan! Aluevaaleissa ei äänestetä bensan hinnasta vaan hyvinvointipalveluista yms. Taivuttakaa niille rautalangasta miten asia on!

Jussi

Vääntää rautalangasta! Rautalankaa ei voi vääntää, koska vääntö on kiertoliike. Pitää sanoa: taivuttaa rautalangasta!

Ei ole kovinkaa fiksua jaella ääniä ja siten päätösvaltaa naapurikuntiin. Pikkase harkintaa, mutta äänestää kannattaa aina.

Säälittävää, jos aikuisen ihmisen täytyy valehdella.

Tulevaisuuden toivot, opiskelijat Liisan- ja Huopatehtaankadun varrella. Onko lukutaito vielä opetteluvaiheessa, kun ei osata lukea liikennemerkkiä pysäköinti kielletty. Vai oletteko saaneet ajokortin perintönä tai voittaneet kenties arvonnassa?

Hallituksen uusi tapa kerätä veroja: sähkön ja siirtomaksujen korotukset pienentävät toimeentulotukia.

Kun hyvinvointialueen rahat syksyllä 2023 loppuu, joudutaan terveysasemien ovet panemaan joulukuuksi säppiin.

1000 Oppilaan koulut ovat auki, mutta 40 henkilön kuntosalit pannaan kiinni. Eipä oo hallituksella minkaanlaista älyä tilanteesta. En sitä tosin odottanutkaan

Rajoituksista huolimatta koronatartunnat sen kun lisääntyvät. Nuorten ja muidenkin fyysisen kunnon ylläpitämiseksi on syytä pitää vähemmän riskin kuntosalit ja uimahallit auki.

Miksi presidentti Niinistön pitää puuttua tähän Nato-keskusteluun, kun sitä käydään Venäjä/USA kesken. Tämä on vaarallista, jos USA:n ulkoministeri vetää johtopäätöksen, että Suomi haluaa Natoon.

Kyl tää aluevaalit o hevonkukkuu. Pitäs olla pätevät ehdokkaat, "ei sopivat".

Valtiolla on varaa liikennemerkkien ja sosiaaliturvatunnusten vaihtoon, mutta ei sähkön ja polttoaineiden hinnan kompensoitiin.

Amiksen siirtoon/Arboretumin avohakkuuseen varattu 1 miljoona käytettävä tänä vuonna Amiksen kunnostukseen (nurmi/pukukopit/katsomo! Futis ensin!

Hei paperilakkolainen! Lämmittääkö kaukolämpö sinunkin talosi? Eikö hävetä.

Ei Etelä-Saimaa mikään puolueeton lehti olekaan. On paikallinen kepun pää-äänenkannattaja. Tänäänkin 14.1 oli vielä oikeistopuolueiden vaalimainoksia.

Puolueetonta lehteä ei ole olemassakaan. Samassa lehdessä oli kokoomuksen ja kepun kokosivun mainokset. Miksi muut saavat mainostaa mutta yksi ei ?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka