Estarit | Fazer-makeiset voisi vaihtaa jo paikkakuntaa. Miksi? I-S mukaan 11.1 Etelä-Karjalassa Suomen lihavimmat naiset ja toiseksi lihavimmat miehet

Joulukuun sähkölasku yli 400 euroa. Lappeenrannan Energian on syytä aloittaa pääkonttorillaan ruoka-avustuskassien jako.

Ei rukoilemiseen tarvita erillistä, näkyvää huonetta. Eikä tästä viruksesta selvitä viidennelläkään rokotuksella. Tämä ei ole rokotusvastaista eikä salaliittoteoriaa. Näin se vaan näkyy menevän.

Kun katsot vaalikoneita, niin aluevaaleihin kuulumattomat kysymykset voi hyppiä yli, kuten eutanasia, ympäristökysymykset ja ruokavalio.

A-Studion jutuista nousee karvat pystyyn. Muistossa on viela Heinolan lasten reumasairaalan alasajoa 50 miljoonan takia ,

Ravintolat kiinni alkuillasta, baarit ja yökerhot auki. Hupsis, kuinka näin pääsi käymään?

Miten Haavisto voi olla ulkoministerinä Ylellä Natosta antamansa lausunnon jälkeen? Aivan järkyttävää realismin puutetta.

Ei taida Etelä-Saimaa olla kovinkaan puolueeton lehti, kun aukeaman verran ja ylikin mainostetaan gallupin varjolla demareita ennakkoäänestyksen jo alettua. Lehden tilaus menee vakavaan harkintaan.

Sisähalli ei mahdu Amiksen monttuun. Rakentakaa lähelle Kimpiseen.

Miten äänestettiin Amiksen kentän päätöksessä? Kaikki demarit pakotettiin äänestämään puolesta ja kaikki vihreät eivät vastustaneet, kun äänestivät tyhjää. Missä maalaisjärki ja sananvapaus?

Aluevaltuustoihin tarvitaan talouden ja johtamisen ammattilaisia. Siellä ei tarvita sairaanhoitajia eikä sosiaalityöntekijöitä. Hallintohimmelin prosessit ja palvelut pitää saada pelittämään niillä rahoilla, mitä on. Velaksi ei voi elää.

Miksi SDP ei kerro ehdokkaiden kotikuntaa? Maalla asuvalle tärkeää.

Voisiko kuntosalit ja kaikki muut urheilupaikat vaatia rajoitusten lisäksi koronapassia? Nyt niitä käyttää rokottamattomat ja tartunnat leviää.

Miksi Lpr:ssa lisätään liikenteen päästöjä seisottamalla ajoneuvoja turhaan punaisissa valoissa. Missä tunnistimet, missä älykäs valojen ohjaus liikennevirtojen mukaan ?

Fazer-makeiset voisi vaihtaa jo paikkakuntaa. Miksi? I-S mukaan 11.1 Etelä-Karjalassa Suomen lihavimmat naiset ja toiseksi lihavimmat miehet. 28,1 ja 27.9%. Jotain tehtävä?

Etenkin sivuteille ja -kaduille on muodostunut syviä jäisiä uria, jotka aiheuttavat vaaratilanteita, vaikka ajaa kuinka varovaisesti! Hyvät katujen kunnossapidosta vastaavat urakoitsijat, ottakaapa tiekarhut käyttöön ja vetäiskää urat pois ennen kuin peltiä rytisee enemmälti. Kiitos!

Korvenkylä kutsuu

Luokanopettaja voi olla kasvatustieteen maisteri eli opettaja, ei kasvatustieteiden.

Saatava laki siitä, että jos enemmän kuin kaksi luottamustointa, niin palkkio maksetaan vai kahdesta. Kenelläkään ei ole kapasiteettia hallita kunnolla enempää. Jos haluaa tehdä palkatta, mikäs siinä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka