Estarit | Alkoholin pelätään aiheuttavan ravintoloiden aukiolon rajoittamisen, samalla logiikalla on Alko suljettava klo 14

Katukeskusteluissa ihmetellään, miksi lehti ei julkaissut, miten hlö:t äänestivät Amiksen kentän päätöksessä? Tuo asia kertoo heidän arvoistaan! Aluevaaleissa kiinnostaa ehdokkaiden arvomaailma enemmin kuin nuo katteettomat lupaukset.

Yle-Iltapäivän musiikkitunnilla tarinat pitenee ja aiheet syvenee. Juonnot ihan jees, mutta vain tunti on aikaa. Soita siis, musiikkia pliis.

Arkadian mäellä on 200 käkikelloa, joista innokkaimmat pyrkivät aluevaltuustoon. Miksi ei uskottu asiantuntijoiden 5 aluetta, olisi säästetty 16 alueen hallinto ilman kepulointia! Onnettomiin päätöksiin riittää 100 edustajaa

Ukko Lavolasta

Onko sisähallin suunnittelijalla asiassa henkilökohtaista kostoa? Ei millään anna periksi järkevien, perustelujen muutosten edessä. Jääräpäisesti jatkaa puuston tuhoamista!

Voisiko ES alkaa julkaista "Kerrostalossa tapahtuu"-palstaa. Ei tarvi mainita nimeä, taloa, katua tai edes kaupunkia. Suosio voisi olla niin valtava, että lehden myynti lisääntyisi.

Minustako on kyymys

Nyt kaupunki hereille ja Ikean tontti karkkitehtaalle!

Ei missään tapauksessa Parikkalan raja-asemaa eikä Saimaan kanavan sulkujen pidennyksiä Venäjän maahan tulon helpottamiseksi. Kinttupolut riittää!

Pyrkyrit pääsevät heti aluevaalien jälkeen ehdolle. Eekoon vaalien ehdokkaaksi pääsee jo ensi viikolla.

Alkoholin pelätään aiheuttavan ravintoloiden aukiolon rajoittamisen, samalla logiikalla on Alko suljettava klo 14.

Ruokolahti, ettekö ole kuulleet että ahkerat voivat tehdä kahta työtä kerrallaan. Toiset ei pysty edes yhteenkään! Ei mee valituksenne läpi, rangaistuksen saatte Sepposen kiusaamisesta ja karmeasta toiminnastanne!

Fazerin uusi tehdas kuutostien varteen Ikean tontille. Rampit valmiina. Lahjoittakaa ilmaiseksi, että saadaan pidettyä työpaikat ja saadaan lisää veronmaksajia.

Päättäjät hoi!

Instrumentarium all inclusive palvelu? en ymmärrä mitään! Suomessa kun ollaan mainostakaa ja markkinoikaa palvelujanne suomen kielellä! Tämä mainos saa ärsyyntymään!

Taitaa diesel olla vielä liian halpaa? Pap.miehet lakossa, Lahti ja Kouvola tekee sähköä dieselillä, kun ei tehtaista saa hukkalämpöä. Neste ei ehdi jalostaa sitä tahtia mitä kuluu.

Jos haluat saada ihmiset reagoimaan, kirjoita sananlasku "väärin" Estareihin. Kielipoliisit heräävät. Mitenkäs olisi "smurffin laki"?

Aion tulevissa vaaleissa muistaa, kuka ja mikä puolue minua nimitti buumeriksi!

Tarjoilu VR ravintolavaunuissa lopetettava samoihin aikoihin kuin muut ravintolat.

Peukutus Lpr kaupungille asemakaavaselostuksesta (netissä) koskien Platanin taloa ympäristöineen. Lukekaa 76 sivua asiaa! Asuin talossa 70-luvulla, se on suojelun arvoinen.

Lukekaapa Ensio Koikkalainen kirjoitus ES 11.1 suunnitellusta hallista Arboretumiin. Kukaan, joka ymmärtää lukemaansa, ei voi sen jälkeen kannattaa hallia Amikselle. Jutun perustelut ovat hyvät ja perustellut. Nykypäättäjät, kyse on kirjoitetun ja luetun ymmärtämisestä.

Jotkut toivovat, että olisi joulu ainainen, mutta esim vappuna ei ole enää kiva katsella jouluvaloja. Joulu meni jo, jos et huomannut.

Nyt kun korona on pahana Uudellamaalla ja Helsingissä, niin on syytä siirtää hallitus turvaan Keski-Suomeen. Ja pääuutiset Savoon. Ja puolet eduskunnasta turvaan siihen ydinjäteluolaan. Pikkasen kyrsii tuo jatkuva Helsinki-keskeisyys.

Punatulkulle tökätty pihlajan oksa ruokintapaikalle.

Ammattilainen

Kas, punatulkku on hypännyt pihlajanmarjojen sekaan syömään auringonkukan siemeniä, tökerö.

Paperiliiton luottamusmiehet voisi seisoa "palkatta" jäsenien kanssa toreilla rokalla, sillähän jäsen ei laskuja maksa, pääsis lähemmäs kentän väkeä !

Ikean tontti Fazerin uudelle tehtaalle, logistisesti oikein hyvä paikka. Kunnallistekniikka valmiina. Kaavamuutos äkkiä käyntiin!

Kiitos EK keskussairaala osasto K2 hoitohenkilökunnalle ja lääkärille hyvästä hoidosta 24.12. – 4.1.

Marja-Liisa Kaipainen

Joko lähdetään länsialueella marssimaan? Ensin meiltä vietiin Sammonlahden hyvinvointiasemalta kiirevastaanotto, ja nyt siirtyy hammashoito Keskussairaalaan. Taitaa olla hyvinvointiasemalla alasajo menossa! Herätkää asukkaat vastustamaan muutoksia!

Yleisradio, jonka hallintoneuvostossa "istuu" pelkästään kansanedustajia, tunkee joka kanavalta aamusta iltaan aluevaaleja. Ihan kuin Pohjois-Koreassa.

TV haastatteluissa haastateltavien nimet näytetään ruudussa, haastattelijan harvemmin, jos ollenkaan, miksi?

Kutilan Kanavan rakennustyö ei ole pikkujuttu. Kaivettava ja syvennettävää on yhtämittaisesti 1 700 metriä, ja jos kaivumaat levitetään 30 hehtaarin läjitysalueille joka paikkaan tulee maata 2,5 metriä paksulti. Alkakaa hankkia tätä 30 ha. Kertoo Etelä-Karjalan liiton selvitys V. 2019.

Perussuomalaisille tiedoksi, aluevaltuustoissa ei päätetä polttoaineiden hinnoista.

Kiitos UPM ja LPR Energia kun pidätte lämpölaitoksen toiminnassa ja näin estätte AY-liikkeen yrityksen pistää talot kylmilleen. Yhteisövaikuttamista on monenlaista.

Laittakaa oma sivu aluevaaliehdokkaiden kirjoituksille. Jotta muidenkin lukijoiden mielipiteet pääsevät lehteen. Nyt toistuu ehdokkaiden samat teemat viikosta toiseen.

Muistutus äänestäjille , että aluevaltuustoon tarvitaan ainoastaan terveysalan ammattilaisia ja sosiaalialaa tuntevia henkilöitä sekä talousalan ihmisiä ja lisäksi pelastusalan henkilöitä. Mitään tumpeloita ei tarvita kokouspalkkioita nostamaan.

M K

Miten hitos liittyy rukoushuoneet ja koronarokotus toisiinsa? Tiiän aika monta, ketkä ei ottanu eikä liity heihin rukoushuone.

Himmeetä touhuu

Hoitajapula ei hellitä, ellei työsuhteen ehtoja paranneta. Heti pieni ylimääräinen palkankorotus. Maksuton ruokailu ja pysäköinti. Muutama lisälomapäivä kesällä, kun tuuraajiakin on paremmin tarjolla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka