Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Minä niin mieleni pahoitin, kun katsoin Tervon suomettumisohjelmaa televisiosta

Taloudenhoito-, sosiaali- ja pelastusalojen ammattilaisia aluevaltuustoon. Pois politiikan monilla palleilla olevat yli-ihmiset. Ovatko milloinkaan jäävejä? Yhden kaupungin verran asukkaita koko maassa, tarvitaanko näin monta hallinto- himmeliä, olisiko syytä rajata luottamuspaikkojen määrä/henkilö?

Ukko Lavolasta

Onko tosiaan nämä Imatran hiihto "kilipailut" muka SM-tason kisat?

Minkä takia Joutsenossa vaalimainokset on sijoitettu lumipenkan taakse. Tuskin kukaan kahlaa lumikinoksessa tutkimaan vaaliehdokkaita. Ei kaikilla ole nettiä, mistä katsoa itselle mieluinen ehdokas.

Kuinka voi olla yllätys Eksoten johdolle vanhuspaikkojen puute, kun muutaman vuoden tietoisesti ajoivat alas näitä paikkoja.Oikein ympäri maata kehuttiin, kuinka täällä päästään halvalla vanhusten hoidossa. Tässä nyt ollaan.

Ihmetellä täytyy Eksoten päättäjien tietämättömyyttä vanhusten hoivajonosta. Jono ollut vuosia ja huonokuntoisia vanhuksia palloteltu kodin ja päivystyksen välillä.

Eksoten johtajakolmikolle: 100 jonossa olevaa vanhusta helposti sijoitettavissa Taipalsaaren tyhjillään oleville osastoille. Henkilökuntaa vakaa vuodeosastotyö kiinnostaa toisin kuin yksinäinen puurtaminen kotihoidossa

Ihmetystä herättää Taavettiin aamubussilla menevät koululaiset. Eivät ole kuulleet ilmeisesti maskisuosituksesta. Ihme ettei Vuorelan kuljettajatkaan huomauta asiasta. Vain muutama tyttö käyttää maskia. Joku roti nuorisolle.

Jospa korjattaisiin: Mies se tulee räkänokastakin, vaan ei tyhjän naurajasta. Vanha sananlasku.

Hoitajamitoutukseen Puolakan ehdottama jousto on vastoin AVIn suositusta. Miten hoivatilanne voi kaatua syliin? Päättäjät vaihtoon!

Rokotuksen vastustajat rakentakoot omat sairaalat kuten rukoushuoneetkin!

Vaihtoehtona pakkorokotuksille näyttää olevan hoitohenkilökunnan, myös iäkkäiden ja riskiryhmäläisten, pakottaminen hoitamaan koronapotilaita valmiuslain nojalla. Miettikää vielä kerran te rokottamattomat!

Liikuntarajoittuneisuus ei aina näy ulospäin. Muistisairas, toipilas, heikkokuntoinen, lasten kanssa liikkuva ym. Luontopolkua en nyt ihan kutsuisi "baanaksi".

Sisähallin kaavaehdotuksesta puuttuu parkkipaikat. Miksi? Ne ei mahdu sinne. Itse asiassa Sisähalli vie amislaisten parkkipaikat. Siitä oli amisopiskelijan hyvä yleisönosastokirjoitus.

Sisähalli Kimpisen takakentälle. Sinne on kouluilta lyhyt matka. Kimpinen on yleisurheilun mekka kesät talvet.

Minä niin mieleni pahoitin, kun katsoin Tervon suomettumisohjelmaa televisiosta. Parhaansa politikot tekivät ja meillä säilyi itsenäisyys.

Mummo

Pääministerin tärkein asia koronan osalta näyttää olevan ravintolat .

Sisähalli kaipaa maalaisjärkeä. Kaava on susi. Siitä puuttuu parkkipaikat. Ei mahdu!

Iso kiitos Eksoten työntekijöille su 9.1. Armilan rokotuspisteessä. Suoraan ulko-ovesta rokotukseen. Upeaa toimintaa, kiitos!

Kiitos Armilan henkilökunnalle, hienosti toimi koronarokotus, ei tarvinnut jonottaa.J atkakaa arvokasta työtä ja koittakaa jaksaa.

Lauritsalan pojat ja tytöt

Lappeenrannan kaupunkisuunnittelusta voi tehdä ihan oman "Hölmölän tarinoita" kirjasarjan. Arboretumin ja kaupunkikuvan teurastajat pois viroistaan ja sitten järkeä, laatua ja näkemystä tilalle.

Mies se tullee räkänokastaki, vaa ei mittää tyhjästä nenästä. Savolaisittain.

Perinteinen "Maalaisjärki"-puolue sai aikoinaan aikaan muna-, vilja- ja voivuoret. Että tämä toinenkin...