Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lauritsataloon oma terveyskeskus lauritsalaisille

Miksi Eksoten tumpelointi menee aina työntekijän kärsimykseksi. Turhia sairaslomia liian paljon ja pätevämpi esimies olisi se paras keino välttää sairaslomat.

Lauritsala-talo on häpeä.

Vihreät äänestivät tyhjää eli eivät vastustaneet valtuuston äänestäessä sisähallia amikselle eli arboretumin puiden kaatamista. Yleisurheiluhalli ja parkkipaikka eivät mahdu amikselle ilman puiden kaatamista. Aluksi 78 puuta, myöhemmin lisää, Arboretumista! Eikö demareita ja vihreitä hävetä? Kimpisen talvikentän (sisähallin) voisi sijoittaa Kimpiseen, takakentälle.

Isossa-Kristiinassa asiointi on yhtä tuskaa: kuuma kuin saunassa ja joka ovella tupakoitsija.

Lehden valokuvat entisajan Lappeesta olivat todella kaunista katsottavaa. Kerta kaikkiaan upeita puutaloja.

No niin Klaus Pelkosen vuoro kirjoittaa arboretumista ja sisähallista. Jos Pelkonen lukisi historiaa, niin arboretum on tehty siihen -80 luvulla ja amiksen kenttä -60 luvulla. Eli arboretum on tehty keskelle urheilukenttää. Silloin kun arboretum tehtiin, puhuttiin Vesitornin ja liikennepuiston välisestä alueesta.

Mistä saataisiin järkeä kaupungin kaavoitukseen ja rakentamiseen? Tätä kysyy Klaus Pelkonen ja moni lappeenrantalainen! Herätys siellä valtuustossa!

Klaus Pelkonen ja Seppo Aho olette oikealla asialla arvostelemalla liikuntahallin sijaintipaikkaa. Suurin osa kaupunkilaisista ei halua hallia paikkaan, johon kaupungin valtuutetut ovat sijoittamassa. Toivottavasti saatte äänenne vielä kuulumaan, olemme teidän kanssanne samaa mieltä.

Arboretumin jyrääminen on erittäin huonoa mainosta "vihreälle" kaupungillemme. Lappeenrannan keuhkoja ei pidä lyhytnäköisesti tasoittaa.

Lauritsataloon oma terveyskeskus lauritsalaisille.

Kävin maanantaina ensimmäistä kertaa koronatestissä.Tosi suuri kiitos Armilan näytteeottopaikan hoitajille ystävällisyydestä, jaksatte ohjeistaa ja kertoa samat asiat uudelleen ja uudelleen 5 - 10 min välein. Arvostan työtänne!

Kyllä on nettiyhteys hidastunut kun valokuitukauppiaat ovat liikenteessä.

On meitä sellaisiakin kissaihmisiä, jotka tykkäämme kovasti koirista. Kissa on vaan sattunut valloittamaan kodin ja samalla sydämen. Molempi parempi

Ulkomaan rajat ja lentokenttien ovet kiinni, loppuu terveystarkastuksien resurssia sitovat sähläykset.

Vanha sanonta, kun pää on tyhjä, niin koko ruumis saa kärsiä. Pitää paikkansa nyt ton koronansuhteenkin. Koko Suomi kärsii.