Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Meidän mummo haluaa olla kotona ja saa Eksotelta apua neljä kertaa päivässä. Eksote hoitaa hyvin hommansa, kiitos.

Kaupungin keuhkot tuhotaan ja liikuntakenttien päälle tehdään parkkipaikkoja. Eipä ihme että asukkaiden kunto huononee. Ei ole missä liikkua.

Vanhusten hoivasta puuttuu yli 100 paikkaa, kertoo E-S. Ongelma ratkeaa helposti neuvottelemalla. Kirjaston naapuriin valmistuu 133 "opiskelija"asuntoa. Vanhukset muuttaa taloon ja nuoret terveet muuttavat vanhusten asuntoihin. Ongelma ratkeaa ja kaikki voittavat, yhteiskunta eniten.

Maakuntavaaleissa äänestäjän on huomioitava, että reuna-alueet saavat vahvan edustuksen, ettei suuret kuntakeskukset yksin päätä koko maakunnan asioista.

Meidän mummo haluaa olla kotona ja saa Eksotelta apua neljä kertaa päivässä. Eksote hoitaa hyvin hommansa, kiitos.

Kissa on kiva lemmikki, mutta omistajat pilaavat sen maineen kun pitävät sitä jatkuvasti vapaana. Kissaa voi ulkoiluttaa valjaissa.

Luontopolku on tarkoitettu myös liikuntaesteisille.

Hyvä että luontopolku sopii liikuntarajoitteisille, ikäihmisille ja ei niin hyväkuntoisille. Tehty myös heitä ajatellen, kiitos siitä. Haasteellisia reittejä löytyy kyllä useampikin + kuntoilulaitteita.

Hoitojonot lyhenevät, kun ihmisiä hoidetaan, eikä laiteta jonoihin. Palkka ei ole kärkipään motivaattori. Lopettakaa naivi höpötys.

Suomalaisista on tullut ns. herraskansa. Johtajia pitäisi olla. Tietokonetta naputella. Hoito/hoiva, lakaisu, siivoustyöt kun tekisi ulkomaalaiset, marjan poimijat, maahanmuuttajat.

lakaisuharja