Estarit | Aluevaltuustoihin pitää valita talouden ja johtamisen ammattilaisia. Siellä ei marjanpoimijoita tarvita.

Kyllä on päättäjillä järki kateissa, kun keskustasta Lauritsalan suuntaan kaupungin komein väylä halutaan tuhota parkkipaikoiksi. Olisi Armilankadun varrella tilaa hallille ja P-paikoiksikin. Useita hallihankkeita, mutta rahoituksesta ei kukaan puhu mitään, mistä rahat? Hyvinvointialueet tulevat kalliiksi kunnille, jota päättäjät eivät halua edes myöntää.

Onko kaupunki louhinut Bitcoineja vai korona sekoittanut päättäjien päät? Amiksen kentälle suunniteltu Hobitti-luola on miljoonabisnes jonkin "rakentelijan", ei lasten ja nuorten tarpeisiin..

Kaupunkikehitys ehdottaa, että kaadetaan aluksi 78 puuta arboretumista. Myöhemmin katsotaan paikoitustilan tarve. Lähteekö sitten loput puut? Sisähalli amikseen taitaa olla arvovaltakysymys, kun mitään järkeä siinä ei ole. Pallokenttä, yleisurheiluhalli ja parkkipaikka eivät mahdu alueelle kaupunkikuvallisesti eivätkä fyysisesti ilman puiden kaatamista. Se on tosi.

Aluevaltuustoihin pitää valita talouden ja johtamisen ammattilaisia. Siellä ei marjanpoimijoita tarvita. Kysymys on 600 miljoonan euron kohdentamisesta. Eikä piikki ole auki!

Ay-liike on aina kussut omiin muroihin. Kuka haluaa lakoilla? Vain ay-pomon käsi nousi. Ay-pomot eivät ole muuten koskaan itse lakossa, ne järjestää niitä. Jäsenet ja yritykset kärsii. Mitä tekee yritys? Siirtyy mukavammalle metsästysmaalle.

Miten ehdokkaiden vaalitilaisuuksia nyt rajoitusten takia voidaan järjestää? Äänestysprosentti laskee.

Lämmin kiitos Ylelle joulun musiikkiohjelmista! Kiitos!

Kun noita gallupeja tehdään, miksi ei julkaista niitä kysymyksiä, mitä ihmisiltä on kysytty. Ei riitä, että sanotaan kyselyn perusteella joku on niin ja niin suosittu, mutta ei sanota miksi!

Ei ole Suomi enää vauras maa. Joka ikinen päivä maa velkaantuu lisää ja lisää. Itkettää Suomen kohtalo

Ei rokottamattomat sotetyöntekijät jää suinkaan työttömiksi vaikka nyt pelotellaan. Töitä löytyy aina!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka