Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ravintolavaunut pois joulun kaukojunista, vähentää turhaa liikkumista käytävillä

Eksotelaisena arvostan työpaikkaani ja siitä saamaani palkkaa. Joulutorttu oli kiva muistaminen, jota työnantajan ei olisi ollut velvollisuutta antaa.

Mitähän hallitus on tehnyt väärin, kun työllisyysaste on mittaushistorian korkein?

Kiitokset rokottajille ja muulle henkilöstölle. Olette superporukkaa! Rauhallista joulua ja uutta vuotta!

Eksoten nettipalvelu on surkea, kirjautuminen ei onnistu, kun ilmoittaa, että tapahtui virhe. Ei puhelinpalvelu muuta kuin soittaa musiikkia. Miten saa kolmannen rokotusajan?

Nyt petti Allegronkin hätäjarru!

Ravintolavaunut pois joulun kaukojunista, vähentää turhaa liikkumista käytävillä.

Ravintolat kiinni yleisöltä, noutoruoka-annokset sallittaisiin.

Raivostuttaa näille bilejärjestäjille annettu kohtuuton ruutuaika valittamiseen kotonarajoutuksista. Viinan myynnin ja biletyksen rajoitukset ovat pienempiä murheita tässä koronahelvetissä.

Paikallisen koronanyrkin pitää toimia, kun valtakunnallista ei ole ja hallitus on kyvytön toimiin. Tarvittaessa koulut etäopetukseen viikoksi tai kahdeksi. Menkää rokotuksiin.

Lappeenrannan ja Sammonlahden seurakunnat voivat yhdistyä, olkoot maalaisseurakunnat itsekseen. Seuraa Taipaleen seurakuntaa ihan opiksi, jossa Taipalsaari, Savitaipale ja Lemi ovat yhdessä ja hyvin menee.

SaiPan peleissäkin valvokaahan, että maskeja pidetään. Jos ei joku suostu pitämään, niin pihalle.

Miten kunnat selviää tästä työttömien rahoitusvastuusta? Kunnan vastuu työttömyysetuuksien rahoituksesta koskisi jatkossa työmarkkinatuen lisäksi myös peruspäivärahaa sekä perusosan suuruista osuutta ansiopäivärahasta.

JK

SaiPan takia ei hallia ainakaan tarvi, ennen kuin oppivat pelaamaan.

Lauantaipelit alkamaan kolmelta, jotta pääsee pubissa käymään!