Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Iso kiitos Eksoten päivystykseen ja tarkemmin pientraumalle. Nopeasta, ystävällisestä ja ammattitaitoisesta hoidosta viikonloppuna.

Oli surullista toimintaa padelkenttää koskien. Etenkin puheenjohtajien Hovi/Härkönen lausunnot opin saamisesta. Eli lupa-asioiden faktat hukassa. Valitettavan yleistä kaikkien amatööripoliitikoiden keskuudessa, niin meillä kuin lähikunnissakin. Taas paloi verovaroja turhuuteen.

Ostin läheisille joulukukkia ja vein kukat paketoitavaksi nuorille opiskelijoille,vapaaehtoinen maksu menikin kaupan rahalippaaseen. Ihmettelen näin joulun aikaan, ei hyvä, ei jatkoon.

Iso kiitos Eksoten päivystykseen ja tarkemmin pientraumalle. Nopeasta, ystävällisestä ja ammattitaitoisesta hoidosta viikonloppuna.

Keskusta on jo pilattu tunnistamattomaksi ja nyt muokataan arboretumin seutua. Seis tälle hallihankkeelle! Pelastakaa kaupunki asukkaille.

Tätä kaupunkia vaivaa vielä koronaakin vaarallisempi virus. Se on tämä hallivirus. Kuka näitä huiman kalliita viritelmiä oikein tarttee näin hirveästi ja vielä ihan sopimattomiin paikkoihin?

Kaikki tuntuvat puhuvan koronan hätäjarrusta, tuntuu kuitenkin siltä, että kukaan ei tiedä missä se on kun mitään ei tunnu tapahtuvan.