Estarit | Kyllä kissa kiitoksella elää ja eksotelainen tortulla

Pääministeri kehottaa sairaanhoitopiirejä palkkaamaan lisää henkilökuntaa. Mistä palkkaat, kun on pulaa henkilökunnasta? Marin ei ilmeisesti ymmärrä, miten korona kuormittaa terveydenhuoltoa eikä tiedä mitään itse työstä.

Aina kun on kyseessä lakko tai lakonuhkaus, syytetään ammattiliittoja (työntekijöitä) aivan kuin toisella osapuolella ei olisi mitään tekemistä, että on ajauduttu tähän tilanteeseen.

OAJ:n on oltava tiukkana. Oppilailla on oikeus saada opetusta 190 päivänä lukuvuodessa. Jos joululomaa pidennetään pitää puuttuvat päivät tehdä kesällä.

OAJ on aiemmin vastustanut koulunkäyntiä kesäkuussa. Siksi pelkään, että joululoman venyttäminen tuo oppilaille ison oppimisvajeen.

Mahtava joulukonsertti taas! Lahjakkaat solistit ja upea ohjelma! On joulumieli kaikkea huolimatta. Kiitos Pyörre!

Fani

Kyllä kissa kiitoksella elää ja eksotelainen tortulla.

Hiilineuraali tilanne, mitä se on? Sitäkö että Pekka Paperimies ajelee diesel-Audilla Lapin-lomalle, ja Matti Metsänomistajan puiden kasvun sitoma hiili neutralisoi Audin päästöt?

Kannattaa pohtia, mitä puhuu töissä kahvi- ja ruokapöydissä! Tieto ei kuulu kaikille ja kulkee mutkan kautta muille, myös päähenkilölle!

Ihminen etänä, diginä ei korvaa ihmisen läsnäoloa eikä korjaa sosiaalisia taitoja. Perheen yhteiset face to face -tapaamiset ja kiireetön rauha auttaa.

Perhe-energiaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka