Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Uutena lappeenrantalaisena ei voi kuin ihmetellä: melkein valmiin padel-kentän valitukset. Ahtaaseen tungetaan liikuntahalli; lisää valitusta. Huonoja päätöksiä vai liikaa valittajia?

Kortti pois autoilijoilta, jotka ajavat autonsa junalaiturille Lappeenrannan asemalla. Jos kyydissä ei ole liikuntarajoitteisia.

Mitä yhteistä on Imatralla, Mikkelillä, Kotkalla ja Kouvolalla? Kaikista löytyy R-kioski keskustasta. Eikö Isoon-Kristiinaan mahtuisi?

Turhaan Lappeenranta laittaa aurauskeppejä. Auraavat Joutsenosta aurauskepit ojaan. Muutenkin voisi kouluttaa miten aurataan.

Eksoten hallitus ei ole antanut riittävästi tukea toimitusjohtajalle, jos lähtee. Ovatko olleet vain kahvinjuojia ja keimailijoita? Hyvinvointialue on sama kuin Eksote. Lisäksi tulee vain pelastustoimi. Valtuustoon pitää valita ihmisiä. Ihmisiä, jotka ovat johtamisen ja talouden ammattilaisia. Heillä pitää olla aikaa ja sananvapaus asioihin, yhteensä 600 miljoonan paimentamisen.

Toivottavasti UPM:n savut laskeutuu Lappeenrannassa "pidemmäksi" aikaa. Luonto kiittää, kun tyyli on ensin toimitaan ja sit haetaan lupia, jos kehataan esim. biolaitos !

Keskustelu arboretumista on filosofinen. Kaupungissa ihminen tuhoaa luontoa ja asuu siellä luontoköyhyydessä. Maaseudulla luonto muuttaa ihmisen rikkaaksi luontoasukkaakseen. Kumman valitset, rikkauden vai köyhyyden? Minun valintani on "näpit irti arboretumista" – laajentakaa sitä mieluummin ja lisätkää hyvinvointiani.

Uutena lappeenrantalaisena ei voi kuin ihmetellä: melkein valmiin padel-kentän valitukset. Ahtaaseen tungetaan liikuntahalli; lisää valitusta. Huonoja päätöksiä vai liikaa valittajia?

Eksote voisi kutsua Yli-Viikarin uudeksi johtajaksi. Rahaa on sekä lentokenttä!

Eksoten menojen valittajat, pitää olla valmiina keskittämään/supistamaan palveluja.

Ihme ettei armeijan puoleen ole aikaisemmin käännytty tuossa rokotus asiassa. Maassa on pilvinpimein aliupseerikoulun käyneitä lääkintämiehiä.

Voi sentään tätä selvitystä siitä, että 50 vuodessa kaikki monimuotoiset metsät on hakattu. Eikö tullut mieleen, että siinä ajassa muodostuu aika tavalla taas uutta monimuotoista metsää!

Avohakkuut on ollut pitkään lähes pakollista. Nyt se on rikos. Mikähän on seuraava totuus. Hyvähän se on määräillä toisten metsissä.

Suomen on nopeasti liityttävä Natoon, kohta se on myöhästä.

Paperiliitto on tehnyt uudet sopimukset Stora Enson, Metsä Groupin ja 4 muun yrityksen kanssa. samaa on tarjolla UPM:llekin mutta ei kelpaa, he haluavat heikentää sopimusta.