Estarit | Muukon ja Joutsenon välillä on 100 km/h nopeusrajoitus pysyvä rajoitus oli keli mikä tahansa. Jatkuvasti on uutisia kolareista 6 tiellä.

Mikähän ihmeen hallihulluus tänne on iskenyt: sisäliikuntahalli, pesäpallo-jalkapallohalli, jäähalli, jääpallohalli, skeittihalli, Sammonlahden halli.. nykyisen urheiluhallin lisäksi. Uskomatonta.

Ivestointipäätökset on tehty. Vähempikin kunniahimoinen velanotto riittäisi. Kunniahimoisesta velan hoidosta ei keskustella. Sitku hoitaa velan. Myö ollaan rakentajavaltuutettuja, hyö tulevat valtuutetut ovat maksajavaltuutettuja. Tässä vastauksemme Teille äänestäjä.

Halli arbotetumin osittaisen hävittämisen hinnalla ja lentokentän tukeminen on huonoimmat päätökset valtuustolta taas vuosiin. Tästä alkaa demareiden alamäki..... Siis kiihtyvä. Eikä tarvitse duunareita enää kosiskella. Hyvästi vanhat tädit ja sedät.

Katsokaahan Ruokolahen hallituksen kokouksia, alatte ymmärtää miks ihmiset ei uskalla omaa mielipidettään sanoa, siellä vallitsee ihan tasan idän säännöt, jos sanot suoraan mielipiteesi, "perästä kuuluu".

On kurjassa kunnossa Lappeenrannan kaupungin risteysalueet. Missä luuraa karhut? Tulee Himmin Mattia ikävä. Matti piti risteykset kunnossa!

Aluevaltuustoihin ei pidä valita henkilöitä, jotka eivät osaa tai saa äänestää itsenäisesti. Laadultaan tarvitaan johtamisen ja talouden ammattilaisia, ei mitään marjanpoimijoita. Näin se on.

Muukon ja Joutsenon välillä on 100 km/h nopeusrajoitus pysyvä rajoitus oli keli mikä tahansa. Jatkuvasti on uutisia kolareista 6 tiellä. 90% autoilijoista ajaa ylinopeutta. Muukon jälkeen on vaihtuva nopeusrajoitusmerkki.

Kaupungilla tuntuu rahaa olevan, niin jäähallin voisi rakentaa keskustaan sillä 50 miljoonalla.

Veronmaksaja

Mikäli UPM sulkisi Lappeenrannan tehtaan, niin syy olisi Paperiliiton. Paperiliitto ei elä tässä päivässä, vaan menneessä. Mikäli tehdas suljetaan, niin se ei tulisi yllätyksenä-

Ottaisin sen kolmannen rokotuksen, mutta huonosti liikkuvana en lähde Isoon-Kristiinaan hortoilemaan rollalla. Aiempaan rokotuspaikkaan ei vielä aikoja.

Ei ole kyllä tuossa Ruokolahden kuntapäättäjien touhussa enää mitään järkeä, hävetkää! Perustetaan nyt tilapäinen valiokunta, joka erottaa ne jotka ovat asioista eri mieltä. Kyllä nyt pilataan Ruokolahden maine lopullisesti.

Kyllä ihana Eksote muistaa niitä jotka kovimman homman korona-aikaan tekee! Joululahjaksi tänä jouluna yks joulutorttu!

Kansanedustajat voisi poistaa aluevaalilistoista. Jo on ahneus huipussaan, kun pitäisi joka paikasta saada kokouspalkkiot. Istukoot eduskunnassa, sinne heidät on valittu edustamaan maakuntaa.

Suomea, Venäjää, mitään maata ei ole hyvä sohia eikä syyttää olettamilla. Sama pätee joka naapuriin joka maassa, joka kylässä, pihassa. Omat "leirit".

Norjan baareissa ja ravintoloissa joutuu nyt tartuttamaan koronaa selvinpäin.

Pitäisi pikaisesti korjata hoitajien palkkakuoppa oikealle tasolle. Samantasoinen koulutus kuin insinööreillä, heillä tuplaten palkkaa, ollaan lirissä.

Hallitus harkitsee maahantulorajoituksia, valtiollinen VR senkun ajatta Allegroa itärajalla !

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka