Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Miten kauan pitää odottaa hallituksen päätöstä pakkorotuksista?

Pyyntö auramiehille: vähän kevyempi auraus jalkakäytäville, emme halua kiiltävää pintaa. Olin iloinen sunnuntai-iltana kävellessäni, kun oli pieni lumikerros. Ajotiet on erikseen.

Mikäs se hulluuden määritelmä taas olikaan?

Miten kauan kansan enemmistön pitää odottaa hallituksen päätöstä pakkorotuksista? Jokainen kuolema päätöksen viiveessä on turha ja emmehän suinkaan tiedä, mikä uusi virusmuoto taas on ovella.

Vaatekaupan mainos "ota kolme, maksa kaksi", kuusikauppiaan mainos "ota yksi, maksa kuusi".

Kun halli tulee Amiksen kentälle ja huomataan tilan ahtaus, niin kaadetaan kirsikkapuut Valtakadun toiselta puolelta, saadaan parkkitilaa.

Ennustaja

Kun korona alkoi ja tautia oli vähän liikkeellä, niin ministerit tulivat tiedotustilaisuuteen monta kertaa viikossa. Nyt, kun tauti on räjähtänyt käsiin, niin ministereitä ei näy missään.

Huonosti valittu, huonosti saavutettava rokotuspaikka on suuri syy rokotuksen ottamattomuuteen. Olisi pitänyt hajasijoittaa rokotuspisteet.

Ohuesti harmittaa hitaat autoilijat, jotka ohitettaessa kiihdyttävät ja pyrkivät hankaloittamaan ohittamista.

Pete 6-tieltä

PEPO Ykköseen, mutta Amiksen kenttä ei täytä vaatimuksia? Uusi kenttä Sammonlahteen heti tai pelit Kimpisessä? Sisähallihanke pitää Amiksen kentän pois pelistä vuosia, kun joidenkin puolueiden ryhmätyhmyys voitti sananvapauden valtuustossa.

Valtuuston äänienemmistöllä, ei välttämättä mielipide-enemmistöllä, päätettiin, että amikselaiset ja Kimpisen lukion porukka harjoittelee talvella liikuntatunneilla juoksua ja pituushyppyä. Ei siellä toiminnoiltaan vajaassa hallissa muuta paljon tehdä. Muut harkkoihin tulevat jättää autot sitten viiden sadan metrin päähän ja kävelee nilkkoja myöden lumessa harkkoihin.

Kiitos 14.12. EKKS:n tiimille hyvästä hoidosta ja erinomaisesta potilaan kohtaamisesta!

Äly hoi älä jätä - ymmärrys hoi älä petä! Turha toivo Lappeenrannan päättäjiltä sisäliikuntahallin sijaintipäätöksen suhteen.

Piikkikammoiset voivat mennä terapiaan omalla kustannuksellaan. Saatte jo rokotuksen yhteiskunnalta ilmaiseksi.