Estarit | Suuresti ihmetyttää nämä puheet helikopteripäätöksestä. Selvitykset ovat puoltaneet Lappeenrantaa, ja meillä on valmius aloittaa toiminta!

Tuhannet kiitokset teille, jotka saivat langenneen naisen jaloilleen Taipalsaaren "ässässä" itsenäisyyspäivänä. Hyvää joulun odotusta!

pystyyn nostettu

Suuresti ihmetyttää nämä puheet helikopteripäätöksestä. Selvitykset ovat puoltaneet Lappeenrantaa, ja meillä on valmius aloittaa toiminta! Miten päätös on vaikeampi kuin Seinäjoella?

ES:n kuvaajat ovat tosi hyviä! Mutta painetun lehden kuvalaatu on huono. Ihmiset ovat usein punanaamaisia, maisemakuvat vihreitä tai kummallisia vääristymiä, valkoisia rajoja yms. horisontissa jne. Painojälki huononi selvästi, kun "oma talo" lopetti.

Paljonkohan lienee sisähallivalittajien keski-ikä?

Monakhov teki kauden upeimman ohjauksen mailan varrella, ei tuurilla niskan kautta.

Ringo

Osalle ruokolahtelaisista on kasvanut pinttymys mennä hulluuksiin mukaan, luulenpa että painajaisia tulee, kun on mennyt rajan väärälle puolelle ja sieltä ei ole paluuta!

Mihin katosi koronavilkku? Eikös sen pitäny olla huippu juttu. Tais olla humpuukia.

Lauantaina nollakeli ja silti juna myöhässä teknisen vian vuoksi. VR:n kalusto-ongelmat ovat yksinkertaisesti luian suuret.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka