Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lapsen uskolla uskoin että kaupunginjohtaja johtaa kaupunkia. Mutta Lappeenrantaa johtaa rakennusliikkeet.

Kuinka tasakattoinen, kahden ylimmän kerroksen 'sisäänvedolla' varustettu rakennus saadaan julkisivukuvissa näyttämään vinokatolta – no kuvamanipulaatiolla!

Pelastakaa Platanin talo!

EVVK Pekka Virran IsoKuva. Nyt riittää TV-ruutu. Voi vaihtaa peliä ja katsoa, kuinka rookie-valmentajat ovat saaneet joukkueensa toimimaan. Kun kaikki energia laitetaan luisteluun, yläpäähän ei jää mitään. Turhan työn tekeminen on turhaa.

Mitä järkee tehä sellainen pelien kalenteri että esim. SaiPan ja Veiterän pelit on samaan aikaan.

Pepo Ykköseen, mutta Amiksen kenttä ei täytä vaatimuksia? Uusi kenttä Sammonlahteen heti tai pelit Kimpisessä? Sisähallihanke pitää Amiksen kentän pois pelistä vuosia, ellei maalaisjärki voita valtuustossa.

Millä oikeudella Amiksen kenttä makaa keskellä hienoa Arboretumia? Monttu umpeen ja puita tilalle!

Käsi sydämelle. Kuinka moni tiesi Amiksen arboretumista ennen sisäliikuntahallin suunnittelua? Puut oli puita, mutta nyt ne on suojeltava.

Lapsen uskolla uskoin että kaupunginjohtaja johtaa kaupunkia. Mutta Lappeenrantaa johtaa rakennusliikkeet. Muste ei ole kuivunut Pormestarin korttelin kaavapäätöksestä, kun jo rakennusliike vaatii lisää rakennusoikeutta. Ei hyvä.

Pelastusarmeja oli L-rannassa 1990 luvulla. Sain 20 mk rahaa, villasukat, kahvipaketin. Ostin lahjan lapselle, sukat/kahvi oli ok.

Työtön yksinhuoltaja

Rakuunamäen keskusaukion kohdalla nyt jalankulkijoille oma väylä, että nyt ne ajokielto merkit voi poistaa.

Vanhat valittavat vanhan purkamisesta, uuden rakentamisesta ja ihan kaikesta. Lisäksi vallataan keskusta ylihintaisilla koppiasunnoilla. Sillähän sitä kaupunkia elävöitetään.

Ikääntynyt

Onko hyvää asiakaspalvelua, että pankin kassapalvelut loppuvat ad klo 12, joudut aina asioitaessa jonottamaan. Yleensä virka- aika loppuu klo 16 eikö kassapalvelut voisi toimia normaali työajan palvellen asiakkaita!

Miksi eivät lehtien lööpit mollaa miesministereitä? Haavisto urheiluottelussa ilman maskia. Oliko jo saanut tartunnan? Pari muuta miesministeriä myös ilman maskeja tilaisuuksissa. Missä heidän selitykset?

Tämän mökin mummokin tietää. Jos olet tilaisuudessa, jossa jollakin todettu korona, en itse ainakaan ainoissa lähde "bilettämään" sinne vanhusten kerhoon.

Yle Areenalta voi kuunnella / katsoa ihanan joulukonsertin, on hyvät solistit , huilua, harppua kanteletta ym säestämässä. Hieno konsertti eikä ole koronavaaraa.

Voitaishan kehitellä polkupyörä, jossa polkimet pyörii ittekseen. Laittaa vaan jalat polkimille ja kunto nousee kohisten.