Estarit | Hienoa Kesälahti, aivan superia tuo Paven muistomerkki, jesss!

Uskomattoman hieno piparkakkutalo Kotkaniemestä nähtävillä - Kotkaniemessä!

Hienoa Kesälahti, aivan superia tuo Paven muistomerkki, jesss!

Hyvä, että Kimpisen padelkentistä tehdään valitus. Kentistä tuleva melu ja valosaaste häiritsee lähiasutusta. Lisäksi lähimetsää raivattiin, vaikka alueen on tarkoitus olla suojeltua aluetta. Alueella on runsaasti pesiviä lintuja. Lisäksi jatkuva automelu tulee häiritsemään asujamistoa.

Pekka Virta itse sanoi, että "vanhoilla meriiteillä ei ole merkitystä". "Ne joilta odotettiin eniten, ovat pettäneet eniten (myös valmennus)". Puoli kautta mennyt, kukaan ei tiedä kuka pelaa, kenen kanssa, milloin, miten, missä joukkueessa. Ketteränkin peli saatu sekaisin.

Emme kai halua unohtaa niitä, usein köyhemmän väen tyttöjä, jotka eivät voineet Lotiksi lähteä. Heitä tarvittiin kotona, kuten äitiäni, äidistään orvoiksi jääneitä sisaruksia hoitamassa. Kiitos kotona ilman veteraaniavustuksia elävä äitini.

Se jonotusmusiikki terveyskeskuksiin on tarkoituksella karsea, ettei ihmiset turhaan roikkuisi linjoilla.

Virheettömät ihmiset ovat ikäviä ja ikävystyttäviä. Pääministerin kannattaisi tarkkailla lähipiiriänsä eli kuka tekee tiliä vuodoista roskalehdistölle. Ketä nämä juorut oikein kiinnostaa?

Sanna Marin teki virheen, mitä eivät selittelyt korjaa. Uskottavuus on mennyt. Tosin, on ollut jo pitkään hiljaa koronatilanteesta ja koronan taltuttamisesta. Ei taida kiinnostaa, mutta biletys sitäkin enemmän.

Tarkoitushakuinen haloo pääministerin puhelimesta. Sama sylttytehdas kuin naurettavassa aamupalajupakassa. Edellisille pääministereille luontaistetuna.

Voisiko Malm kirjoittaa joskus yhtä mahtipontisen kirjoituksen imatralaisten vanhusten ja sairaiden hoidosta. Ala-arvoista toimintaa. Kokemusta on ja paljon.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka