Estarit | Vuosikausia talvipyöräilleenkin vaikea päästä ajoissa töihin umpihangessa

Kaupunginarkkitehti noudattaa Suomessa yleistä tapaa - ei eroa, vaikka kaupunkisuunnittelu on jo pitkään kulkenut vääriä uria.

Kyllä on surkeasti lentokentän jatkokuljetukset järjestetty. Eikö sieltä kaupungintalolta löydy sellaista henkilöä, joka voisi sopia vaikka jonkun liikennöitsijän kanssa linja-autokuljetuksen aseman kautta keskustaan. Käy sääliksi turisteja, kun kovassa pakkasessa odottavat takseja, tai kävelevät kaupunkiin päin.

Ei ainakaan ollut sulan maan aikaan hiekkakuopat suljettu. Sepeliä oli ajettu pyöräteille, oli pyörärenkaat puhki.

nyt hän sitä tarttes

Sisähalli tarvitaan. Se ei ole puolueiden asia. Se on ihmisten asia. Tervettä järkeä päätöksentekoon. Valtiontuki on suhteellisen pieni ja sen saa tulevinakin vuosina. Tärkein: sisähalli ei sovi eikä mahdu Amiksen kentälle.

Anu Sepposelle on pystytettävä Ruokolahdelle uusi leijonapatsas, hän on ainoa oikea leijona Ruokolahdella, joka on oikeasti nähty!

Saarikon keskusta ja rkp ovat ainoita puolueita, jotka ajavat hallituksessa kestävää ja siten sosiaalisesti oikeudenmukaista kehitystä.

Ei sisäliikuntahallia vastusteta vaan paikkaa, mihin sitä väkisin ollaan viemässä. Vastustajat eivät vihaa liikuntaa ja urheilua. Arboretumin tuhoajat taitavat vihata puistoja, kaupunkiluontoa, kaikkea vihreää.

Voisiko tässä nyt meneillään olevassa marginaalilajin MM-turnauksessa käyttåä mustaa muovipalloa, että näkisi kumpi voitti 14–0.

Laitoin muistiin henkilöt, jotka sisäliikuntahallia Arboretum-puistoon ajavat - tulevia vaaleja ajatellen. Lpr:n kaupungilta tulisi poistaa Green Leaf ym. palkitsemiset.

Vuosikausia talvipyöräilleenkin vaikea päästä ajoissa töihin umpihangessa.

Yrityksillä pula ammattitaitoisista työntekijöistä. Olisi korkea aika herätä vastuullisuuteen niin oppilaitoksissa kuin opetusministeriössä, mitä opetetaan ja miten opetetaan!

Suuresti ihmetyttää, että näitä työn sankareita ja mitaleilla muistettuja on vain valtion ja kunnan palvelijoissa! Eletään sentään jo 2000-lukua, joten tällainen pönötys joutaa lopettaa.

Suurkiitokset Mustolan kaukalon ja luistelualueen hoitajille! Parasta A-ryhmää talkootyöllä!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka