Estarit | Ei järjen häivää juosta lumipyryssä. Pidetään kesä- ja talvilajit erillään.

Sisähallinpäättäjät Lentäjäntielle. Vastassa ruma takapiha, joka huutaa hallirakennusta. Tilaa on. Lähistöllä kaksi isoa Kesämäen koulua ja kaupungin toinen lukio. Tasapuolisuutta kaupungin eri puolille. Jo rakennuksellisesti kaupunki kallistuu. Ei hallia Amiksen alueelle.

Mitenkähän saatas lentoasemayhtiön hallitukseen yli puolet jäsenistä tavallisia veronmaksajia, nii saatas jottain tolkkuu tähän rahan jakamisseen!

Milloin tulee ilmainen ensitunti parkkeerausta parkkikiekon kanssa. Sovelluksen vaatiminen on epäreilua.

Neljä syytä, miksi amis on huono paikka sisähallille, minkä takia on löydettävä parempi paikka: 1. Synergiaedut kuvitteellisia ja niitä on liioiteltu. 2. Jalkapallokentän siirto kallis ja turha operaatio. 3. Arboretum kärsii. Maansiirtotyöt mittavia ja viheraluetta puineen tuhottaisiin enemmän kuin on annettu ymmärtää. 4. Sisähallin ahdas tila vaatisi kompromisseja. Kompromissi ei ole hyvä. Se on aina keskinkertainen.

Tuhannet kiitokset kaavaluonnoksen muistutuksesta!

Ei järjen häivää juosta lumipyryssä. Pidetään kesä- ja talvilajit erillään. Suomessa eletään neljän vuodenajan mukaan toistaseksi. Joku tolkku vaatimuksissa pitää olla.

Onko Lappeenrannan alueen hiekkakuopat suljettu talven ajaksi, kun hiekkaa ei riitä risteyksiin ja ramppeihin?

Ei voi mennä niin, että kuuden poliitikon äänin tuhotaan peruuttamattomasti arboretumkokonaisuus!

Ilmastokriisin tähden Suomessa puoli miljoonaa hehtaaria rauhoitettava hakkuilta. Lappeenrannan päättäjät avohakkaavat hienon Arboretumin! Herätys, missä vastuu?

Olkoo sit nii tuo Amiksen halli... kylhä mie yritin, mutku porukat päätti. Onnea ja menestystä kaavasta valittaneille!

No Luhta lopettaa, eipä ole varaa ostaa, kun niin korkea verotus! Eikö Suomessa tajuta: verot nousee, ostovoima katoaa! Ehkä pedataan halpatyövoimaa! Mutta miten niillä on varaa elää? Tosin ei kiinnosta ärsyttää mieluummin!

Taas on aika kauneimpien joululaulujen, siis virsien. Vaikka meillä on kauniita , iloisia, reippaita lauluja ei niitä lauleta missään. Miksi näin.

Koronamaski pakolliseksi kauppakeskuksissa ja kaupoissa, kaikissa yleisissä sisätiloissa.

Olipa vihervasemmiston edustajia niukalti läsnä keskiviikon eduskunnan varjobudjettikeskustelussa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka