Estarit | Nyt annettava kehut: Armilan koronanäytteenoton opasteet kympin arvoiset. Kyllä näkyi!

Nyt annettava kehut: Armilan koronanäytteenoton opasteet kympin arvoiset. Kyllä näkyi!

Luumäellä ei hoideta pyöräteiden linkousta, ei osata ennakoida, vaikka sääennuste lupaa lunta. Nyt herätyskellot soimaan aikaisin

Kovasti mainostetaan, kuinka Lappeenranta on pyöräilykaupunki, mutta pyörätiet ovat täysin auraamatta.

Uusi koronavirus on tavattu monissa Euroopan maassa. Onneksi Lappeenrannan lentoasemalla on terveyshenkilö antamassa neuvoja saapuville sadoille vai oliko se tuhansille tulijoille. Lennot seis Toivoo V.

Tuula Karhula ja muut Eksoten hallinnosta lentokentälle valvomaan tulijoita. Hoitohenkilöistä on pulaa, mutta johtajista ja päälliköistä ylitarjontaa.

Herrat tekee, mitä lystää ja veronmaksajat maksaa, vrt. Saarimäki/ Niina Malm oikeudenkäyntikulut veronmaksajien piikkiin 16 000 eur. Niilläkin veroeuroilla olisi voitu auttaa esim. mielenterveyspalveluja. Nythän oikeudenpäätös kannusti Imatraa jatkamaan edelleen suhmurointia, kuten Malm sanoi Etelä-Saimaassa: "TämäKIN asia olisi voitu selvittää sisäisesti"

Lappeenrannan sisäliikuntahallista kaupunginjohtaja puhuu lämpimikseen omiaan ja virkamiehet toteuttavat ihan omia utopioita kaupunginjohtajan jutuista piittaamatta. Joskus takavuosina meillä oli kaupunginjohtaja, jonka sana oli laki... ja demokratia toimi sen mukaan. Ikävä on JK:ä.

Eikö vieläkään ole ymmärretty siirtää koronasairaideen tehohoitoa, jotta oikeasti muut sairastuneet saisivat asianmukaista tehohoitoa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka