Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Saimaariumin toiminta lopetetaan ja samaan aikaan kysellään vihjeitä Linnoituksen elävöittämiseksi. Älytöntä.

Ei kaupunkilaiset vastusta mitään uutta. Toivotaan vain järjen käyttöä asioihin. Miksi pitäisi tuhota vanhaa ja arvokasta uuden tieltä, kun lääniä on rakentaa joka suuntaan vaikka kuinka paljon. Pitääkö kaiken olla lähellä? Ei enää viitsitä edes autolla ajaa kauemmaksi. Niin on laiskaksi tultu.

Saimaa-ilmiö on sitten kuopattu kaupungin toimesta. Saimaariumin toiminta lopetetaan ja samaan aikaan kysellään vihjeitä Linnoituksen elävöittämiseksi. Älytöntä.

Lämmin kiitos sinulle kanssakulkija, joka olit nostanut sunnuntain päivälenkillä kadottamani keltaisen huivin kirjaston työmaa-aidalle. Tuli lämmin joulumieli!

Työpaikalla jatketaan hybriditöissä. Korona leviää rokotettujen parissakin. Työpaikalla pidetään jouluruokailu ravintolassa. Hieman kornia.

Monet matkustajat, useat EU-maistakin tulevat, jos ette jää karanteeniin ohjatusti, niin voi kiromo, jos koronaa lisää? EU:n vapaa liikkuvuus huono nyt!

Saimaariumin häätö on ala-arvoinen teko virkamiehiltä.

Seppo Talkan esittämä Saimaan kanava omalle maalle -ajatus on hyvä. Vähentää idän riippuvuutta. Idän öljystä ja maakaasusta pitää myös päästä eroon koko EU:n alueella.

Mikä koronapassin merkitys on? Okei olen rokotettu, mutta voin silti sairastua koronaan ja levittää tautia niin kuin rokottamatonkin.

Mitä tekemistä toimistoilla on turismialueella? Täky-galleria, paahtimon kahvila, hiekkalinna ja tuleva saunamaailma. On vielä kaupungin henkeen sopiva hieno Saimaarium, mutta tilalle tulee toimisto. Hei haloo!