Estarit | Jos jo vuoden 2008 sisähalliselvityksessä ammattikoulun kentän alue todettiin liian kapeaksi, miksi sitä edelleen yritetään edelleen tunkea tähän liian kapeaan paikkaan?

Uskomatonta, että parhaille matkailu- ja kulttuurialueen rakennuksille tehdään toimistoja. Arkisto kannattaa myös siirtää linnoituksesta pois.

Hyvinvointialue Timo Saksela, ongelmat ovat lisääntyneet: puhelinpalvelu ei toimi, liikaa kuormitusta! Eli meillä ei muutu mikään, maksetaan kaikista palveluista?

Onko ihme, jos uudistuksia vastustetaan! On nähty, mitä on syntynyt kaupunginarkkitehdin ryhmän kädenjäljistä tässä vuosien mittaan!

Jos jo vuoden 2008 sisähalliselvityksessä ammattikoulun kentän alue todettiin liian kapeaksi, miksi sitä edelleen yritetään edelleen tunkea tähän liian kapeaan paikkaan?

Opiskelijoiden piti 1960-1970-luvulla esittää joka lukuvuoden alussa tuore todistus keuhkoröntgenissä käynnistä. Sitten sai leiman opintokirjaan ja vasta sitten pääsi ilmoittautumaan yliopistoon. Kukaan ei hoksannut pitää menettelyä yksityisyyttä loukkaavana tai syrjivänä.

Yo 67

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka