Estarit | Kiitos Lappeenrannan kaupunki että Joutseno sai tekojään. Erityiskiitos Pasi Koistiselle.

Kiitokset sotilaskodin konsertista Ratsuväen perinnesoittokunnalle.

Lutilla on rahaa rakentaa miljoonilla saunamaailma ja keskustaan asuntoja opiskelijoille, johon tulee kattoterassit saunoineen. Hulppea elämää tukiaisilla. Yliopisto voi rahoittaa sisähallin, kun ylimääräisiä miljoonia tuntuu olevan.

Hallituksen pj Grönlund on näköjään valmis syöksemään kaupungin talouden perikatoon. Yleisurheilu-, pesäpallo- ja jalkapallohalli maksaa rutkasti enemmän kuin Amikselle suunniteltu halli! Äly hoi!

Missäs nämä SaiPan vahvistukset on, ei näy missään. Onko neloskentän ukkoja?

Kiitos Lappeenrannan kaupunki että Joutseno sai tekojään. Erityiskiitos Pasi Koistiselle.

Maataloustuet taas kerran kiukuttavat. Tuottajia vaaditaan hankkimaan tulonsa vapailta markkinoilta. Ruoka tosin tällöin kallistuisi merkittävästi. Se iskisi kipeimmin vähäosaisiin. Heidänkin pitäisi syödä. Mitä sanovat köyhyystutkijat aiheeseen, miten vähäosaisten syöminen järjestettäisiin?

Kuinkas paljon Ruokolahti budjetoitte Sepposen kiusaamisen kuluihin? Satatonnia ei riitä, uppiniskaisuus ja hölmöys tulee kalliiksi!

Koronarajoitukset tiukkunevat, miten ihmeessä Pietarin henkilöjuna liikenne alkaa Suomeen 12.12.

Paikallisen metsäjätin toiminta on perustunut "poljentaan" historiassa, ennen EU:ta 10% devalvoinnit, puukartellit, nyt -10% jokatoinen vuosi työvoimavähennys ja -10% jokatoinen remontti-, ja investoinneista pois, mallilla tulee pää vetävän käteen, no se ehkä on tarkoituskin!

Onpas eipäs-juupas sekoilua kolmannen rokotuksen kanssa.

Jos hallitus on kyvytön asettamaan koronarajoituksia, niin terveysviranomaisilla pitäisi olla siihen valta.

Kun seurasi välikysymystä hybridivaikuttamisesta, huomasi edustajilla olevan maskeista johtuvaa hapen puutetta, joka aiheutti takeltelua puheissa ja ajatuksen juoksussa.