Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kuka uskaltaa sijoittaa puukerrostaloon?

Lappeenrannan jalkapalloseurojen esitys halliratkaisuksi on todella loistava ja osoittaa terveen järjen käyttöä. Esitys vastaa hyvin kaupunkilaisten mielipiteitä ja siihen on helppoa yhtyä myös yleisurheilun ystävänä ja hallihankkeen kannattajana.

Olipa hieno konsertti Rakuunasoittokunnalta Sotilaskodissa 21.11. Antin välispiikit ja rento tyyli toi lisää sisältöä. Iitiän lavan ollessa talvella kiinni LUM voisi järjestää talvikaudella Sotkussa tansseja esim 1–2 kertaa/kk.

Kalle

Kyllä tuo itäraja täytyy ainakin osittain laittaa umpeen piikkilangalla.

Onko Suomi lähtenyt pakolaiskiintiössä maamme etu edellä? Tekeekö yhteiskunnallemme hyvää tuoda tänne iso määrä eriuskoisia henkilöitä, jotka eivät koskaan kotoudu kulttuurieroista johtuen.

Kannattaiskohan seurakuntien varata köyhemmille ihmisille oma halvempi hautausmaa, missä hauta-aika ei päättyisi vaan olisi ikuinen.

Miten uskaltaa jäädä pois Osuuspankin isovelivalvonnasta leimaitumatta työnantajan silmissä vastarannan kiiskeksi.

Lappeenrannan jalkapallojoukkueiden puheenjohtajat ja perussuomalaiset ehdottavat sisäliikuntahallin paikaksi Harapaisen kenttää. Kyseisellä alueella on yllättävän paljon lähteitä, jos se sinne tehdään suosittelen, että siellä tehdään perusteellinen maanpohjatutkimus.

23.11.21 Lukijat-palstalla esitettiin tähän mennessä ylivoimaisesti paras ehdotus sisäliikuntahallista ja sen paikasta Harapaisen kentän alueella. Asialla olivat hallin tulevat käyttäjät!

Sanna Koskenranta ja SDP! On älytöntä pitää kiinni kaikkein typerimmistä ideoista! (Sisäliikuntahalli Amiksen kentälle.)

Korkea puukerrostalo lähelle rautatieasemaa? Puistoonko? Kuka uskaltaa sijoittaa puukerrostaloon?

Käsitelkää niitä rotanloukkuja hanskat käsissä. Hanskat estävät ihmisen hajun tuntumisen loukussa ja suojaavat myös ihmistä tartunnoilta.

Rottamamma

Rajoitus- ja rokotevastaisuuslöpinä muualle täältä.

Juna saapui 15.21. Kyyti odotti. Sitten Rantakadulla. Mutta! Kuka suunnitellut liikennevalot, kun Kauppakadulle pääsi yksi auto kerrallaan!

Nyt on jääpallohallin yrittäjät hoitaneet vuosisopimukset hyvin, kun vertaa 2012 palloiluhalliin. Kyllä noilla tuilla pitäisi pärjätä.

Koronapassi plus henkilöllisyystodistus käyttöön yleisötilaisuuksiin ja ravintoloihin mahdollisimman pian, ja laajasti. Vai valitaanko tietämättömyyden ja ymmärtämättömyyden polku?