Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Eikö teatteriin pitänyt valita uusi johtaja? Saatiinkin taiteilija!

Maanviljelijöistä vinkujat ovat yleensä kansakoulupohjalta ylipalkattuihin teollisuustöihin päässeitä. Ay-liike on holhonnut heitä ja kertonut milloin lakkoillaan tai marssitaan. Usein eivät ole itsekään tienneet miksi. Tuskinpa paljon maataloudestakaan ymmärtävät.

On se kumma, kun Eksotelle ei rahaa löydy, mutta liikunta-urheiluhalleja suunnitellaan sinne sun tänne. Jäähalli, jääpallohalli, sisäliikuntahalli, Sammonlahden halli jne...

Vesa Örmark, kirjoitit täyttä asiaa sotesta. Kiitos.

monisairas

Antti Vanhaselta asiantuntijakirjoitus tietokoneen pakkokäytöstä. Yhteystiedoissa ei ole edes yhtä puhelinnumeroa! Ota yhteys robottiin, ei apua!

APUA

Varokaa Suomessa ottamasta mallia Itävallan pakkotoimista. Pakkotoimet eivät perustu perustuslakiin ja ovat kansainvälisten sopimusten vastaisia.

Tulkaas ny joku selittää: Eihän minkään keskustahallin-areenan rakentaminen mitään tapahtumia/tuloja ollu lisäämässä, ja nyt sisäliikuntahallin lobbaukses laskeskellaa tuommosia.. selittäspä joku nyt miulle.

Sisäliikuntahalliin tapahtumia 30 viikonloppua/vuosi, lisätulot miljoona, ja keskustaan suunnitellun jäähallin ei katsottu tuottavan mitään lisäarvoa. Mut hei: "bisneksen kannalta sijainnilla ei ole mitään väliä.." et voisko lopettaa nyt sen hallin tunkemisen Amikselle.

Voisiko pankin tiliotteessa aina näkyä sen liikkeen nimi, jolta osto on tehty.

Sinä joka sanot heijastimet! En kuulu siihen joukkoon! Ongelma on ne autot a) ei osata kääntää valoja päälle b) ei osata käyttää vilkkua! Onko se tosiaan niin vaikeaa? Entäs ne parkkiin ajamiset, opetelkaa ajamaan!

Eikö teatteriin pitänyt valita uusi johtaja? Saatiinkin taiteilija! Kyllä meilläkin osataan olla välittämättä asintuntijaraadista. Saatiin kuitenkin uusi termi: Arvantuoma!

Homma meni niin, että keskusta lähti aikanaan hallitukseen puolustamaan tolkun linjaa, kun muista ei siihen ollut. Pitihän maahan hallitus saada. Oppositiosta on niin helppo räkyttää ilman vastuuta.

Kiitos Fanille estarista. Oikaisuna, että perinnesoittokunta saa kyllä kaupungilta kulttuuriavustusta. Terveisin kapellimestari.

Aika moni "työterveysasema" tiedottaa työnantajaa työntekijöiden terveystiedoilla, miten muuten esimiehet tietää terveystietojasi, jos et itse niistä ole työpaikalla kertonut?

Nyt, jos kaupungin suunnitteluosasto toimii vastoin urheiluseurojen järkevää ja perusteltua esitystä (Es 23.11.) liikuntahallin paikasta, voimme sanoa: Meillä on väärät virkanaiset/miehet suunnittelemassa!

Milloin Ritakallion Osuuspankissa meiltä laina-asiakkailtakin halutaan mittaustiedot asiakkaan stressitestinä?