Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Raatihuoneen puistoa voisi laajentaa purkutontille siinä laajuudessa, missä arboretumia aiotaan hävittää

Kuka ihmeen valopää keksi tuon aitahomman Venäjän rajalle? Kautta aikojen on nähty, miten kaiken näköiset aidat provosoivat rauhallista naapuria.

Suosittelen jokaista katsomaan Marja Sannikan ohjelman "Hyviä asioita ajetaan huonoilla keinoilla" pe 19/11/2021.

eh

Kerrotaan, että aluevaalit käydään tammikuussa. Tietääkö kukaan miten alueet on määritelty? Mikä on "meidän" alue. Mahtaakohan tiedottamisessa tulla pian kiire?

Toivottavasti keskustapuolue häviää aluevaalit, niin saadaan tähänkin maahan uusi, tolkun hallitus.

1918 espanjantaudin toinen aalto toi noin 22 000 vainajaa Suomessa. Kuopion markkinoiden ansiosta 12.12. alkavat junaturistit saapua Pietarista Suomeen, onko tässä mitään järkeä?

Hollannissa koronapassin käyttöönoton jälkeen tartunnat seitsenkertaistuvat kuudessa viikossa, hyvä passi.

Lapset ja nuoret kiusaavat. Ei aikuisuutta, vanhemmuutta. Lapsi ei voi lasta kasvattaa.

vauva

Miten auttaa, nälkäisiä, kodittomia jne? Antaako kamelinkarvatakki, pullapitko? Kultalusikka suussa syntynyt miettii.

hyväosainen

Eiköhän rokottaminen ja rajoitukslsta päättäminen anneta Etelä-Karjalassa Eksoten hoitaa. Kokoomus pysyköön kotona ja pesköön käsiä. Korona ei ole politiikkaa. Lopetetaan pelottelu ja turha syylistäminen. Kannustetaan ja toimitaan itse esimerkillisesti.

Eikö Harapainen ole parempi tekonurmikentän paikka. Siellä on jo kenttä valmiina. Mikään ei muutu.

Missä viipyy Eksoten rokottajat, 3. korona- ja influenssarokote hoitopaikkojen riskiryhmille iäkkäille? Suomessa kyllä rokotteita on! Riskit minimiin!

Saarikon keskusta ja RKP ovat ainoita puolueita, jotka ajavat hallituksessa kestävää ja siten sosiaalisesti oikeudenmukaista kehitystä. Muut elävät kuin pellossa. Velaksi eläminen on valhe, joka lisää eriarvoisuutta ja taakkaa tuleville polville.

Sisäliikuntahallin toteutuksen siirtymisellä pelottelu on ikävää taktiikkaa yrittää tunkea kokonaisuus Amiksen arboretumiin. Hyi, hyi. Kyllä Kimpisen takakentän kaavaluonnoksen pyöräyttää päivässä, jos on halua. Kimpiseen halli sopii toiminnan luonteeltaan ja kaupunkikuvallisesti paremmin. Säästyy arboretum, säästyy Valtakatu. Säästyy arboretumin hiihtoladut.

Mummot eivät nähneet lauantain ilotulitusta koska senkin kellonaika näkyi vain netissä! Miksi aika ei ollut lehdessä?

Valtuusto voi tehdä sisähallista uuden päätöksen. Jatkaminen ja väärään päätökseen vetoaminen on naiivia. Ihmisten pitää tehdä päätöksiä, ei poliitikkojen ja puolueiden. Joku kovaääninen poliitikko voi olla jotain mieltä, mutta se ei tarkoita, että kaikki puolueessa ovat samaa mieltä. Sananvapaus!

Ratsuväen perinnesoittokunta! Taas on upea konsertti! Bravo! Kiitos kun jaksatte (ilman kaupungin tukea)!

Fani

Ruokokoski oikeassa Eksoten surkeasta johtamisesta. Siksi ei voida valita uuden hyvinvointialueen johtoon Sakselaa, Kiljusta eikä Vilkkoa!

Raatihuoneen puistoa voisi laajentaa purkutontille siinä laajuudessa, missä arboretumia aiotaan hävittää. Korvausperiaate käyttöön tässäkin edes!

Järeät keinot kohta tarpeen koronan voittamiseksi. Koronapassi käyttöön ja jollei tilanne parane niin pakkorokotus.

Varokaa vanhukset. Asianajotoimistoissa saattaa olla puutteita selkokielisyydessä ja vammaisten palvelussa. Yllätys voi olla suuri.