Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Miksi sisäliikuntahallin kaavoitus jatkuu Amiksen kentälle? Halli ei sinne mahdu eikä sovi. Yleisurheilu pitää keskittää Kimpiseen kesällä ja talvella

Keskusta ja vihreät lukitsevat vastakkaiset kannat. On Sanna Marinin vika, ettei hallitus ole yksimielinen!

Lauritsalan koulu valmistuu ensi kuussa. Sieltä vapautuvat elementit voi hyvin siirtää joululoman aikana Korvenkylään. On ruokalaa ja käsityöluokkakin.

Kiitos Pallon S-marketin väelle kolikkopussin löytämisestä 19.11. Kiitos!

Suomalaiset, Euroopan empatiakyvyttömin kansa. Se näkyy maskittomuutena ja lähelle tunkeiluna Ison-Kristiinan käytävillä.

Ihmettelen Eksoten mielenterveyspalveluja? Minä kerroin oman tarinani. Hoitaja ei vaivautunut kysymään yhtään mitään. Katsoi omaa kelloa ja tokaisi, että aika loppui nyt. Tässäkö tämä oli?

Vesitornin valot ovat hienot, mutta kiilavalot vois laittaa kuntoon. Kokonaisuus kauneudessa kärsiI.

Nyt kannattaa katsella Koulukadulta avaraa näkymää ja hienoa Raatihuonetta, kun seurakuntakeskus on purettu.

Tehkää hyvät päättäjät meidän keskustan kaupunkikuvalle jotakin, jos se on vielä mahdollista

Huomio päättäjät! Kaupunkilaiset ovat kyllästyneitä ja vihaisia siitä, millaisia ja mihin rakennetaan mieluisia kohteita alta tuhoten. Eikö olisi aika vaihtaa kaupunkisuunnittelua johtava kaupunginarkkitehti!

Kaupunginhallituksen pj Grönlundin johtaman LOASin miljoonasaunaa ei näyttänyt koskevan taaskaan samat säännöt kuin muita, kun sauna saatu rakentaa lähes rantaviivaan.

Ilman heijastinta liikkuvia tulisi sakottaa liikenteen vaarantamisesta! Monta läheltä piti törmäämiseltä säästynyt. Suojelusenkeleillä ollut töitä.

Se on muuten: Älä osta mitään päivä! Ei mikään Black Day! Kauppojen propagandaa. Ajattelen, siis en osta!

Miksi sisäliikuntahallin kaavoitus jatkuu Amiksen kentälle? Halli ei sinne mahdu eikä sovi. Yleisurheilu pitää keskittää Kimpiseen kesällä ja talvella.

Ei haittaa hammasporan ääni, kun tietää, että tehdään tarkkaa ja taitavaa työtä. Puudutus avuksi.

Kyllä taas havainnekuvilla huijataan. Jos tulevan sisäliikuntahallin Valtakadun puolella on noin paljon tyhjää tilaa, niin miksi pitäisi Valtakatu uhrata pysäköinnille? Mittasuhteet taas kerran vinksallaan!

Keskustan ja Lukasenkan kannatus n. 10 %. Saarikko komentelee muita puolueita (n. 90%) kuin muinaiset renesanssiruhtinattaret ennen demokratian keksimistä.

Miten Etelä-Saimaa varmistaa Maataloustukilaskelmien paikkansa pitävyyden, ennen kun julkaisee täysin asiasta tietämättömien viestejä totuuden mukaisena. Jos joku noihin uskoo, voi itse ostaa tilan ja koneet ja ruveta vuolemaan kultaa, eikä horista estareissa sontaa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka