Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Linnoitukseen pitää rakentaa parkkihalli ja sen päälle liikenneympyrä ja keskelle kerrostalo

Kai osaatte sitten rakentaa Raatihuoneen viereen tarpeeksi korkean ja ruman rakennuksen? Sellaisen, joka varjostaa ja pilaa vielä siedettävän ympäristön? Tyylitajusta ei tällaisissa hankkeissa ole yleensä tietoakaan.

Käsittämätöntä, mitä tuhoa kaupunginarkkitehdin toimisto on saanut aikaan kaupungissamme, siis meidän kotikaupungissamme! Nyt ollaan iskemässä kynnet Linnoitukseen. Uudisrakennusta siellä ei tarvita, säilytetään alue puistomaisena ja avarana kuljeskella.

Miksi kaupoista ei saa paperipusseja hedelmille ja myös muille? Säästäs muovilta ja ois paperitehtail töitä. Etsin paperipusseja.

Kuukausikaupalla majoitus- ja ravintola-ala vinkui, kun ei saada aikaiseksi koronapassia. Nyt se vaikeuttaa kuulemma yritystoimintaa. Onneksi ei ole elintärkeäala, jota ilmankin pärjätään!

Maailma mullin mallin, korona suututtaa! Järkevä ei halua sairastua! Korona alas kun väki rokottautuu! Tiedotusta joka päivä, ja paperilehtiin luvut taas!

Miksi pitää rakentaa lìikuntahalli Lappeenrantaan? Onhan siellä valmis. Myllymäessä, Familycenter, jota käytetään, kun joku muu rakennus on remontissa.

Kasinon ulkomaalaus nyt kylmässä ja kosteassa räntäsateessa panee miettimään, olisiko kevät ehkä sittenkin parempi aika maalata ulkoseiniä.

Kun nyt näyttää, että urheiluhallit tulevat liian kalliiksi, niin sekä jäähallin, että liikuntahallin voisi tehdä Ikean tontille. Siellä on valmis infra, ja Ikeasta saisi varmaan sponsorin.

Vai on otettu aikalisä liikuntahalliasiassa. Kuitenkin alueen kaavaa muutetaan täyttä häkää! Kaksinaamaista touhua.

Linnoitukseen pitää rakentaa parkkihalli ja sen päälle liikenneympyrä ja keskelle kerrostalo.

Sekatyömies

Ihmettelijälle tiedoksi ettei Naked-ohjelmaa tarvitse katsoa, jos paheksuu sitä. Kanavia on paljon muitakin joita katsella.

Eksoten hammashoitoon nöyrin kiitokseni pikaisista hammaslääkärin päivystysajoista, jotka sain kipujeni syyn selvittelyyn.

Kuulluksi tullut

Etelä Saimaa kertoi torstaina, miten kaupunki haluaa elävöittää Linnoitusta ja saada sinne toimintaa. Pienellä panostuksella ja luovalla ajattelulla häädetyssä Saimaariumissa olisi ollut sellaiseen pesämuna. Luonnon ystävä Pikisaaresta.

Kolmannen tarpeellisuudesta diskuteerataan kenelle ja milloin, konkretiasta ei tietoakaan.

Venäjä ilmoitti, että junaliikenne Vainikkalan kautta Suomeen alkaa 12. joulukuuta. VR ja Suomen viranomaiset eivät tiedä mitään, vaan odottavat vahvistusta Venäjältä, jossa Suomen asioista edelleen päätetään.

Pitäisikö katuvalotolppia lyhentää samalla kun vaihdetaan ledvalaisimiin? Valo ei meinaa ylettyä maahan asti.

Hallitustieto 19.11: koronarokotetta riittää Suomessa 3: nnekin kaikille haluaville! Eksote heti rokottamaan kaikki iäkkäät kaikissa hoitopaikoissa!

Kiire

Ne hoitoalan ammattilaiset, jotka kieltäytyy koronarokotteesta ilman pätevää syytä, vaihtakoot alaa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka