Estarit | Imatran uusi slogan voisi olla Sen minkä rakennamme, myös varmasti puramme

Kaakkois-Suomen sivistys on valunut Kotkaan. Siellä on hienot museot ja puistot. Uuden koulun suunnittelu aloitetaan sivistyneesti arkkitehtikilpailulla. Lappeenrannassa suunnitellaan tolkuttomia urheilurakennuksia, jotka eivät edistä laajasti kaupunkilaisten terveellistä liikunta ja henkistä kasvua.

Sivusta seuraaja

Kiitos Eksoten liikkuvalle päivystysyksikölle! Sain todella hyvän ensihoidon ja lääkereseptikin tuli hoidetuksi. Ei tarvinut lähteä huonokuntoisena päivystykseen.

Tyytyväinen pyörätuolipotilas

Kuntapäättäjät Lappeenrannassa, ettekö edes häpeä. Investointeihin löytyy kyllä rahaa, mutta terveydenhuolto pakotetaan lomautuksiin ja irtisanomisiin. Minkälainen teidän arvopohjanne on.

Maajussit valittavat tuottajahintoja. Keskustelussa pitäisi avata myös maataloustuet. Pitäisi riittää jos viljelijä saa leivästä 1 euron ja tukea 5.

Koronatilanne pahentunut mutta kauppojen henkilökunta palvelee isoja asiakasmääriä ilman kasvomaskia. Vaikka olisit rokotettu, se ei tarkoita sitä, ettet voisi sairastua koronaan joten itseäsi ja muita suojateksi käyttäkää kasvomaskia kun palvelette meitä asiakkaita!

Kun historiallinen Rakuunamäki on pilattu ympäristöön soveltumattomilla rakennuksilla, niin nyt linnoituksen kimppuun.

Ei Kalpa voittanut 0–3, vaan 3–0. Harvemmin 0 maalilla voittaa, tulostaululla oli kyllä lukemat 0–3

Nyt oli ruuti märkää Nallin kutissa padelkenttiä vastaan. Kuuluu samaan kategoriaan kuin aikoinaan vastustettiin samoilla muutamien asukkaiden itsekkäillä syillä lasten päiväkotia, vammaisten hoitokotia, tuulivoimaloita.

Lappeenrannassa hallihankkeissa polittisen hyväksynnän saamiseksi tehdään pelkistetty suunnitelma ja tälle kustannusarvio. Sitten vuoden kuluttua ilmestyy lisätarpeita ja uusi tarkennettu kustannusarvio eli 5 miljoonaa muuttuu 12 miljoonaksi euroksi. Armilan sisäliikuntahalli on tyyppiesimerkki hankkeesta jota viedään läpi alihinnoittetulla budjetilla eikä tässä Arboretumit paljon paina.

Imatran kaupungin väki voisi muuttaa Lähteen taloon, ainoa joka pysyy. Jos ei, niin rakennetaan uusi Ukonniemen, entisen leirialueen paikalle. Ja uusi slogan voisi olla, Sen minkä rakennamme, myös varmasti puramme.

Gigantissa myyjänä kympin arvoinen asiakaspalvelija.

Mummo

Padelkentistä ei ympärillä asujilta kysytty mitään, joka outoa. Olisin vastustanut. Hirveä valosaaste luvassa.

kerrostaloasuja kentän ympäriltä

Naked deittiohjelma on siveetön vailla vertaa. Ihmisen intiimialueita esitellään kuin makkaraa kaupan hyllyllä.

Ihmettelijä

Upea päätös presidenttiparilta kutsua itsenäisyyspäivän juhlaan terveydenhoidon ammattilaisia, jotka ovat tehneet mahtavaa työtä korona-aikana. He ansaitsevat tuon arvostuksen. Myös veteraanit ja lotat ansaitsevat tulla huomioiduiksi. He ovat mahdollistaneet meille itsenäisen Suomen.

Neljä vuotta sitten Suomessakin moitittiin Trumpin hanketta aidasta Meksikon rajalle; ' muurit eivät maailmaa pelasta ' Nyt itärajalle ehdotellaan poliitikkojen taholta aitaa. Niin muuttuu maailma Eskoseni.

Eivät ole koskaan maailman vaikutusvaltaisimman lehdet olleet näin kiinnostuneita Suomen pääministeristä. Erilaiset suosikkigallupit kotimaassa. Kuka niitä täällä mulkkaa? Poliittista peliä sekin.

Onko VR:lle annettu erioikeus olla onnellisen tietämätön koronatilanteesta, kun iloisena junailee idän henkilöliikennettä joulukuussa.

Koronatilanne on huonoin koko epidemian aikana ja koko ajan huononee, eikä hallitus tee mitään. Eivätkö ministerit ymmärrä hoitaa Suomen asioita?

Yksin et pysty pysäyttämään ilmaston lämpenemistä, mutta yhdessä muiden kanssa voit ainakin yrittää.

Näinä päivinä kaikki maailma koronarokotettava, kukin omassa maassa. Älkää peljätkö, sillä rokotus on ilo, kun virushallinta, elämä normaaliksi. toive

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka