Estarit | Kiitokset kauniit Eksoten päiväkirurgian kaikille hoitajille ja lääkäreille!

Kiitokset kauniit Eksoten päiväkirurgian kaikille hoitajille ja lääkäreille! Vaikka kiire ja paine osastolla varmasti kova, ilmapiiri rauhallinen ja potilaan huomioiva. Operaatio sujui jouhevasti ja jälkiopastukset käytiin vielä hoitajan kanssa läpi mukaan annetuista ohjeista.

Iloinen potilas

Kun vain 65% poikien ikäluokasta suorittaa varusmiespalveluksen, olisi päättäjien aika palkita tämä nuorukaisten parhaimmisto verohelpotuksin tai muilla tavoin. Taloudellinen panos meidän kaikkien hyväksi on suuri. (vuoden palkka)

Vaari

Vanhemmilla on velvollisuus lastensa kasvatuksesta ja sitä ei voi ulkoistaa yhteiskunnalle! Tätä ei ratkaise, että lapsille jaetaan ylimääräistä rahaa maleksimiseen. Rahan jako on lopetettava!

Hammaslääkärille pääsee jopa samana päivänä, jos on särkyä tai hammas lohjennut. Pitää tosin kyetä vielä lukemaan, käyttämään puhelinta ja puhumaan. Jos niistä mikään ei onnistu, 112 ja ambulanssi. Lehteen kirjoittaminen ei auta.

Mummo

Käräjäoikeus käsittelee tuntikausia 400 euron viisumiasiaa. Rahaa palaa moninkertaisesti. Oikeus toteutuu, mutta missä on tolkku?

Nille

Miksi me metallialan yritykset kärsimme jatkuvaa työvoimapulaa? Kurssikeskus siirrettiin ammattikoulun parhaisiin tiloihin. Ei tule tekijöitä kuten vielä kymmenen vuotta sitten. Menevätkö veroeuroni hukkaan? Kohta alan etsiä ulkomailta.

Toimintakyvytön hallitus on laskenut Suomen vapaapudotukseen koronan osalta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka